Klantcoach Welzijn - Woerdblok (Verblijf licht) - Naaldwijk

Klantcoach

Binnen woonzorgcentrum Woerdblok, afdeling Verblijf licht, bieden wij als team dagbesteding en activiteiten aan. Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar een fijne collega.

Als klantcoach kom je te werken in een enthousiast team, dat graag het verschil wil maken. Respectvolle bejegening naar bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en elkaar staat hoog in het vaandel. Het uitgangspunt van de dienstverlening is het gedachten goed Positieve Gezondheid. Door het andere gesprek te voeren met onze bewoners wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is en waar de focus moet liggen. Het is ons streven om mee te denken met onze bewoners zodat zij actief door het leven kunnen gaan, nieuwe contacten kunnen leggen, op een manier die bij hen past.

  • Bezit je het MBO-diploma SPW (niv. 4), Activiteitenbegeleider (niv. 4) of MMZ (niv. 3),
  • heb je ervaring met onze doelgroep,
  • ben je flexibel inzetbaar,
  • ben je creatief en kun je de wensen van onze bewoners omzetten in daden,
  • durf je ‘out of the box’ te denken,
  • en ben je in staat een zinvolle dag te creëren,

dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten!


Wij verwachten van jou dat je topfit en jobfit bent. Je doet er alles aan om je werk aan te kunnen en met vakmanschap uit te oefenen. Dat hoef je niet alleen te doen. Wij doen het samen. Als werkgever staan wij voor je klaar en ondersteunen wij je graag met alles wat nodig is om jou met plezier en kennis van zaken te laten werken voor onze bewoners.
  • Wij bieden een contract voor 24 uur per week.
  • Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35 (max. € 3.177,10 o.b.v. 36 uur).
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract.

Careyn Wonen met Zorg

Careyn Woerdblok is een gezellige omgeving waar altijd wel wat te doen is. Woerdblok bestaat uit vier fraai vormgegeven villa's waarbij niets doet denken aan een zorgcentrum. Het complex is een lust voor het oog. De hoge woontoren 'ILand Villa' bevat 38 luxe koopappartementen. In de drie lagere villa's beschikt Careyn over 63 moderne zorgappartementen. Die zijn voor ouderen die nog redelijk zelfstandig kunnen wonen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Leonie Kruize, Manager Zorg Woerdblok, via l.kruize@careyn.nl of 06-13 358 083.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn - Woerdblok (Verblijf licht) - Naaldwijk