Traineeship Manager Zorg Intramuraal - regio Utrecht

Management Trainee

Careyn biedt zorg, hulp en ondersteuning aan (kwetsbare) mensen met een zorgvraag, verdeeld over vier districten in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Dit doen we door zorg te leveren op één van onze zorgcentra of bij mensen thuis. En kunnen we een handje helpen? Dan doen we dat graag! We vinden het belangrijk dat al onze collega’s het fijn vinden om bij ons te werken. Daar doen we iedere dag weer ons best voor! Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de regio Utrecht. Kom jij onze organisatie versterken? Lees snel verder en solliciteer direct!

Careyn heeft inspirerende visie op positieve gezondheid. Wij willen bijdragen aan een veerkrachtig en betekenisvol leven voor onze cliënten. Daar waar we voorheen vooral de vraag stelden: ‘Wat mankeert u?”, laten we ons nu leiden door de vraag “Wat vindt u belangrijk?”. Niet de aandoening, maar het leven en de mens centraal. Dit doen we in toenemende mate samen. Met elkaar, met onze cliënten en hun naasten, met andere (maatschappelijke) organisaties.

Wat ga je doen?
Als management trainee ben je klaar een nieuwe stap te zetten in jouw carrière. Hiervoor krijg je een ontwikkelprogramma op maat dat gebaseerd is op het principe Voordoen/Meedoen/Zelf doen. Gedurende het traject word je begeleid door een ervaren Manager Zorg en gaande weg pak je steeds meer verantwoordelijkheden op binnen projecten en zorgteams. Elk kwartaal evalueren wij samen jouw voortgang en scherpen wij zo nodig het ontwikkelprogramma aan. Jij neemt het voortouw om de kwaliteit en veiligheid van zorg op orde te brengen. Wij willen dat medewerkers zich thuis voelen bij ons. Een hecht team is enorm belangrijk. Teamontwikkeling en plezier staan de komende jaren op de voorgrond. Daar speel jij een grote rol in. Het traject kent een duur van twee jaar. Na die twee jaar ben je instaat om de stap te maken naar de functie van Manager Zorg.

Wie zoeken wij?
• Je beschikt over minimaal (aantoonbaar) HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt lef en benadert vraagstukken met een frisse blik en vanuit een duidelijke visie;
• Je hebt een analytisch sterk vermogen en je kan vanuit grote lijnen naar zaken kijken;
• Je hebt het vermogen om complexe materie om te zetten in heldere taal;
• Je bent resultaatgericht, kwaliteitsgericht, besluitvaardig en beschikt over overtuigingskracht;
• Je werkt vanuit het principe sfeer, kwaliteit en bedrijfsvoering.
• Je hebt ervaring binnen de zorg en affiniteit met ouderenzorg in het specifiek

Wat bieden wij jou?
• Een fijne werkomgeving en een speciaal voor jou op maat gemaakt traject;
• Wij bieden jou een (leer)werkplek aan voor 36 uur per week;
• Tijdens jouw traineeship wordt je ingeschaald in FWG 50 of 55 afhankelijk van je huidige functie;
• Bij aanname als Manager zorg ontvang je salaris in FWG 60 conform cao VVT;
• Je ontvangt eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;
• Je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct knop’. Wie weet word jij onze nieuwe collega! Heb je een vraag? Neem dan contact op met Hein van Gorp, HR-businesspartner, via h.vangorp@careyn.nl

Goed om te weten: voor de veiligheid van onze bewoners en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. De VOG betaalt Careyn voor jou.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Traineeship Manager Zorg Intramuraal - regio Utrecht