Leer-werktraject GVP - District DWO-NWN

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Wil jij je verder ontwikkelen tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie?

Voor enthousiaste en gemotiveerde kandidaten, die de GVP-opleiding bij Careyn willen volgen, hebben wij zowel intramuraal (Naaldwijk, Maassluis, Wateringen) als extramuraal (onder andere Delft, Westland, Oostland, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen) opleidingsplekken beschikbaar.

De rol van Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie


Als Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie werk je dagelijks met cliënten met een psychogeriatrische achtergrond. De hoge complexiteit van zorg brengt een grote diversiteit aan gedragsbeelden met zich mee. Het is jouw taak ervoor te zorgen, dat collega’s en vrijwilligers over alle relevante informatie beschikken van de psychogeriatrische cliënt.
 • Je draagt bij aan het versterken van de professionalisering van collega’s.
 • Geeft voorlichting aan vrijwilligers op het gebied van stadia en uitingsvormen van dementie, benaderingswijzen en dilemma’s. Hierbij kan samengewerkt worden met externe deskundigen.
 • Je ondersteunt mantelzorgers bij het maken van keuzes rond de woon- en verzorgingssituatie van de cliënt en staat hen bij in het rouwverwerkingsproces.
 • Dagelijks voer je goede gesprekken met de cliënt en de omringende mantelzorgers.
 • Je bent erop gericht om, met aandacht, in contact te zijn met de cliënt.
 • Je zet je in voor datgene wat waarde toevoegt voor de cliënt.
 • Je draagt hierdoor bij aan de uitvoering van de visie op zorg van Careyn.

Wat breng je mee


 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of MBO Verpleegkunde.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je bent vanaf 28 november 2023 beschikbaar om met de GVP-opleiding te starten.
 • Je beschikt over de volgende competenties:
  problemen signaleren en oplossen;
  informatie verzamelen;
  klantgerichtheid;
  samenwerken;
  vak-gerichtheid;
  voortgangscontrole;
  reflecteren (zelfreflectie).

Dit mag je van ons verwachten


Je ontvangt een tijdelijk contract voor de duur van een jaar in de functie van Verzorgende IG volgens de CAO VVT FWG 35. Daarnaast ontvang je een leerarbeidsovereenkomst voor de opleiding GVP. Ben je al in dienst van Careyn? Dan ontvang je een studieovereenkomst.

Belangrijk om te weten


 • De opleiding start 28 november 2023 met een incompany groep in samenwerking met het Albeda.
 • De lesdagen, in totaal 15, zijn op dinsdag van 09:00 tot 15:00 uur. Verwachte einddatum is 26 november 2024.
 • Met het diploma kun je intramuraal als EVV-er aan de slag, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de rol van GVP op te pakken.
 • Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal.
 • Je hebt studieverlof voor een deel van de lestijd met een maximum van 6 uur per dag (afhankelijk van de grootte van je dienstverband).
 • Reiskosten voor de opleiding kun je declareren.
 • Er is een terugbetalingsregeling van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en je nog geen diploma hebt, of na het behalen van het diploma niet werkzaam wilt zijn bij Careyn.

  DWO-NWN

  Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden-Delfland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

  Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Voor meer informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Annelies Peterse via 06-82 625 843 of met Ellen de Visser via 06-10 017 961. Je kunt ook een mail sturen naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl.

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Leer-werktraject GVP - District DWO-NWN