Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde duaal (leerjaar 2) - District DWO-NWN

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Kom langs tijdens onze Meet & Greet op donderdag 13 juni in Careyn De Vloot in Maassluis. Van 17:00 uur tot 19:00 uur zijn Praktijkopleiders van Careyn aanwezig om al je vragen over onze opleidingsplaatsen en jouw mogelijkheden te beantwoorden. Je bent van harte welkom!

Volg je de opleiding HBO Verpleegkunde én heb je het eerste jaar succesvol afgerond met je propedeuse? Dan kun je nu ook verder werken en leren in onze organisatie. Een unieke kans om je opgedane kennis direct te gebruiken in je werk.

Wij nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een werkplek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme van je collega’s. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding van een gediplomeerd collega en een HBO praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee en ondersteunen je in je leer- en ontwikkelproces.

Wat leer je
Als HBO Verpleegkundige leer je om cliënten met hun zorgvraag en behoeften centraal te stellen. Je ontwikkelt je in het stellen van verpleegkundige diagnoses, het opstellen van een zorgplan en het bewaken en evalueren van de kwaliteit van de zorg.
Daarnaast richt je je op wat de cliënt wel kan. Je leert verpleegtechnisch handelingen zoals: injecteren, katheteriseren, wondzorg, etc. Je ontwikkelt je op het gebied van feedback geven en reflecteren.

Jouw profiel
Als Verpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en kun je je goed in hen verplaatsen. Je neemt dagelijks zelfstandig beslissingen en komt met initiatieven. Doordat je proactief en recht door zee bent, is dat voor jou geen probleem. Voor het team en de samenwerkingspartners ben je de spil in de wijk. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om in samenspraak hun persoonlijke doelen te behalen.

Waar kom je te werken
Je komt te werken op één van onze zorglocaties of in een wijkteam van het district DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland & Schiedam, Maassluis, Vlaardingen). Hou jij van het stadse of voel je je meer thuis in kleinere dorpen, je kunt op locatie werken of juist je eigen route rijden in de zorg aan huis. Alles is bespreekbaar en wij passen graag de mogelijkheden aan op jouw wensen.

Samen met je collega’s geef je vorm aan de missie van Careyn: één van de meest gewaardeerde partners zijn in het optimaliseren van de kwaliteit van leven van ieder mens. Dit doen wij altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de cliënt zelf verkiest. Wij zijn een aantrekkelijke werkgever met oog voor werkplezier en vitaliteit. Door onze collega’s worden wij gewaardeerd om de ruime groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Dit mag je van ons verwachten
• Careyn betaalt het lesgeld en het studiemateriaal;
• Reiskosten voor de opleiding kun je declareren;
• Je hebt studieverlof afhankelijk van je contracturen;
• Salariëring volgens cao artikel 4.2.6 en 4.2.7.

DWO-NWN

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden-Delfland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl of bel of WhatsApp met Annelies Peterse via 06-82 625 843 of Nea van Staalduinen via 06-53 979 600.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde duaal (leerjaar 2) - District DWO-NWN