Opleidingsplaats Verzorgende IG en MBO Verpleegkunde (zij-instroom) - DWO-NWN

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Ben jij toe aan meer betekenisvol werk? Dan is de ouderenzorg zeker wat voor jou! Wij verwelkomen je graag om je al lerend kennis te laten maken met dit bijzondere werkveld. Werken in de ouderenzorg betekent niet alleen werken met ouderen, ook jongere mensen met een specifieke zorgvraag kunnen een beroep doen op jouw expertise. Dat is waar jij het verschil kunt maken.

Bij Careyn staat het leven en de mens centraal. De regie blijft bij onze cliënten en wij kijken samen naar wat er wel kan. Dit geldt ook voor onze medewerkers met aandacht voor werkplezier en vitaliteit.

Wat leer je
Wij nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een werkplek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme van je collega’s. Je komt als leerling in dienst bij Careyn en je gaat één dag in de week naar school. Zowel op school, als van je collega’s, leer je alles om uiteindelijk het diploma Verzorgende IG of MBO Verpleegkundige te behalen. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding van een gediplomeerd werkbegeleider en een praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee en helpen je in je leer- en ontwikkelproces.

Hieronder een greep uit wat je leert:
• Het verzorgen van mensen die hulpbehoevend zijn en een bijdrage leveren aan hun welbevinden;
• Het voeren van een anamnesegesprek;
• Het maken van een zorgplan;
• De cliënt zelfredzamer maken;
• Het leren omgaan met en handelen in een crisissituatie.

Waar kom je te werken
Na het behalen van je diploma kom je te werken binnen één van onze zorglocaties of wijkteams, net welke bij jou past. Hou jij van de stadse omgeving zoals Schiedam, Vlaardingen of Delft, of voel je je meer thuis in een landelijke omgeving zoals het Westland? Je kunt bij ons aan de slag in een woonzorgcentrum of juist je eigen route bepalen in de zorg aan huis. Alles is bespreekbaar en wij passen graag de mogelijkheden aan op jouw wensen.

Jouw profiel
• Je hebt een passie voor de ouderenzorg.
• Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen.
• Je bent open minded en leergierig.
• Je hebt geduld en doorzettingsvermogen.
• Je bent digitaal vaardig.

Dit mag je van ons verwachten
• Careyn betaalt het lesgeld en het studiemateriaal.
• Reiskosten voor de opleiding kun je declareren.
• Je hebt studieverlof afhankelijk van je contracturen.
• Salariëring volgens cao artikel 4.2.6 en 4.2.7.

DWO-NWN

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden-Delfland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl of bel of WhatsApp met Annelies Peterse via 06-82 625 843 of Nea van Staalduinen via 06-53 979 600.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats Verzorgende IG en MBO Verpleegkunde (zij-instroom) - DWO-NWN