Leer-werktraject Verzorgende IG naar MBO Verpleegkundige - District DWO-NWN

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Als Verzorgende IG ben jij de steun en toeverlaat voor je bewoners of cliënten. Je wilt nu graag doorgroeien naar MBO Verpleegkundige om de rots in de branding in je team te worden. Bij Careyn bieden wij jou de mogelijkheid om deze volgende stap te zetten!

Wat ga je leren
Wij nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een werkplek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme van je collega’s. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een gediplomeerd collega en een praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee en helpen je in je leer- en ontwikkelproces.

Binnen de opleidingsplaats ga je veel leren zoals: hoe je kwaliteitsverbeteringen kunt doorvoeren en je het team kunt coachen. Ook het begeleiden van stagiaires, leerlingen en nieuwe collega’s hoort daarbij. Je gaat extra verpleegtechnische handelingen verrichten, zoals het verwisselen van een PEG sonde of het behandelen van complexe wonden. Je wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele verpleegkundige zorgproces.

Wat breng jij mee
Als toekomstig MBO Verpleegkundige kun je goed omgaan met ouderen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent, is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten of bewoners en bent in staat om samen met je cliënt of bewoner hun persoonlijke doelen te behalen.

Waar kom je te werken
Na het behalen van je diploma kom je te werken binnen één van onze zorglocaties of wijkteams, net welke bij jou past. Hou jij van de stadse omgeving zoals Schiedam, Vlaardingen of Delft, of voel je je meer thuis in een landelijke omgeving zoals het Westland? Je kunt bij ons aan de slag in een woonzorgcentrum of juist je eigen route bepalen in de zorg aan huis. Alles is bespreekbaar en wij passen graag de mogelijkheden aan op jouw wensen.

Dit mag je van ons verwachten
• Careyn betaalt het lesgeld en het studiemateriaal;
• Reiskosten voor de opleiding kun je declareren;
• Je hebt studieverlof afhankelijk van je contracturen;
• Salariëring volgens cao artikel 4.2.6 en 4.2.7.

Deze opleidingsplaats start in februari 2024.

DWO-NWN

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden-Delfland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature mail naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl of bel of WhatsApp met Eva van Oosten, telefoonnummer 06-83 643 473.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Leer-werktraject Verzorgende IG naar MBO Verpleegkundige - District DWO-NWN