Opleiding Helpende - Vinkeveen of Woerden

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Mogen wij jou verwelkomen als Leerling Helpende?

Met enthousiasme solliciteert Careyn bij jou! Word jij onze nieuwe leerling Helpende?
Wij zoeken mensen met een passie voor de Zorg. Vind jij het leuk om anderen te helpen?
Wij zijn er al van overtuigd dat jij, met jouw kwaliteiten een aanvulling wordt in een van onze teams.
Wie ben jij? Jij bent vriendelijk, je bezit inlevingsvermogen en je bent behulpzaam. Jouw flexibiliteit maakt het mogelijk om te werken op verschillende dagen en tijdstippen.

Wij zien jou graag ontwikkelen in de zorg. Jij kunt bij Careyn uitgroeien tot een allround zorgprofessional. Samen met jou zetten wij ons in voor onze cliënten. Wij zien jou nu al deel uitmaken van onze betrokken en enthousiaste zorgorganisatie.

Onze ervaringen in de ouderenzorg hebben ons geleerd hoe belangrijk het is om een vertrouwde omgeving te creëren voor onze bewoners. Een plek waar zij zich veilig en geborgen kunnen voelen. Heb jij een warm hart voor de zorg? Wil je ook graag een bijdrage leveren aan het Welzijn van onze bewoners? Stap dan nu in als Helpende in opleiding en wordt onderdeel van een leuk team bij Careyn!

Careyn betaalt jouw opleiding om als Helpende aan de slag te gaan met een minimumsalaris van 2.036,57 o.b.v. 36 uur. Hoe gaaf is dat, Werken en leren tegelijk! Onze opleiding start al in september.

Kom langs bij de Meet & Greet om kennis te maken met Careyn op onderstaande locaties en data:

 • Dinsdag 30 mei 2023: Snavelenburg in Maarssen van 10:00 uur - 11:00 uur (Snavelenburg 1|3603 GN | Maarssen)

  • Donderdag 08 juni 2023: Weddesteyn in Woerden van 10:00 uur - 11:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

  • Dinsdag 20 juni 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 10:00 uur - 11:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

  • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal is? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en naar Wanda vragen. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

   Wat wij bieden

   Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

   Interesse?


   Stuur jij jouw cv met een korte motivatie naar w.vermeulen@careyn.nl ? Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega. Wij kijken uit naar jouw reactie!

  Ja Ik solliciteer graag als Opleiding Helpende - Vinkeveen of Woerden