Opleiding Verzorgende IG - Utrecht West - Wijkteams

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Word jij Zorgprofessional van de toekomst bij Careyn?
Wil jij jezelf ontwikkelen tot Verzorgende IG? Bij Careyn krijg jij de kans om te groeien en te schitteren in een ondersteunende omgeving.
Jouw bijdrage in de ouderenzorg is van grote waarde!

Jouw rol
Als leerling Verzorgende IG ben jij de stralende kracht die het verschil maakt voor onze cliënten. Met een achtergrond als Helpende en jouw passie voor de ouderenzorg, breng je jouw positieve energie en leergierige houding mee. Jij bent de steun en toeverlaat voor onze cliënten.
Besluitvaardig, proactief en met een vleugje doorzettingsvermogen zet jij je in om samen met de cliënten hun persoonlijke doelen te behalen.

Werken bij Careyn
Bij Careyn draait het om samen te groeien en hechter te worden. In één van onze wijkteams in Regio Utrecht West krijg jij de ruimte om jouw specialisme te ontwikkelen en samen met jouw collega’s de zorg te bieden die nodig is. Wij beginnen de dag met een kopje koffie op kantoor waar we ervaringen delen en van elkaar leren. Jouw betrokkenheid bij de cliënten en jouw vermogen om op verschillende manieren contact te maken, maken het werken bij Careyn bijzonder.

Jouw profiel

  • Diploma Helpende/Plus Zorg en Welzijn of een afgeronde VMBO-opleiding kader, gemengde – of theoretische leerweg;

  • Bij voorkeur ervaring als Helpende of zij-instromer in de zorg;

  • Positieve en leergierige instelling, oplossingsgericht;

  • Goede taalbeheersing en stevig in je schoenen staan;

  • Professionele werkhouding en respectvolle omgang met cliënten;

  • Collegiaal en flexibel;

  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar.


Dit bieden wij
Careyn is jouw betrokken werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan een eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening bij Zorg en Welzijn, een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaarden keuzepakket ( zoals een fietsplan). Het salaris bedraagt volgens functiegroep 35 maximaal €3.177,10. Het opleidingstraject duurt 2 jaar en vier maanden, afhankelijk van je vooropleiding. Na diplomering is er zicht op een vaste aanstelling.


Utrecht West

In het district Utrecht West zijn drie regio’s, namelijk: de Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden en omgeving. In deze regio’s bevinden zich onze drie verpleeghuizen en door heel het district zijn onze wijkteams actief. Wij hebben 1850 cliënten/bewoners, 1250 medewerkers en 500 vrijwilligers.

In een veld met veranderende zorgvraag, nieuwe overheidsinitiatieven, technologische ontwikkelingen en een toename van ketenpartners en netwerken maakt Careyn Utrecht West duidelijke keuzes om goede zorg te kunnen blijven bieden aan onze bewoners en cliënten.

De missie van Careyn is om één van de meest gewaardeerde partners te zijn zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens: altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest. Daarbij zoek je steeds naar mogelijkheden / innovaties die de zorg doelmatiger kunnen maken of de zorg aan cliënten kunnen verbeteren.

Careyn Utrecht West grijpt de missie met beide handen aan, we nemen onze multidisciplinaire teams mee in het “persoonsgericht werken” waarbij we ons telkens weer afvragen wat we kunnen doen om onze cliënten beter te leren kennen en hen de kwaliteit van leven te geven die ze wensen. Onze kernwaarden zijn: Nabij, Nieuwsgierig, Geborgen en Bewust. Dit zie je terug in de stijl van leidinggeven van de managers. We bouwen samen verder aan Lerende teams: teams waar stagiaires en leerlingen een belangrijk deel uitmaken van het team en waar we bouwen aan een leerklimaat waar iedereen van iedereen leert, waar teams actief zoeken hoe het elke dag weer een beetje beter kan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil jij jezelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de toekomst van de ouderenzorg?
Heb je inhoudelijke vragen stel deze dan via praktijkopleiders.utrechtwest@careyn.nl
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen te bouwen aan betere ouderenzorg!

Ja Ik solliciteer graag als Opleiding Verzorgende IG - Utrecht West - Wijkteams