Opleidingsplaats Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - Naaldwijk eo

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Wil jij je ontwikkelen in het vak van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende?

Careyn heeft op locaties Rozenhof en Woerdblok in Naaldwijk, De Vloot in Maassluis en De Ark in Wateringen opleidingsplekken beschikbaar voor enthousiaste en gemotiveerde kandidaten, die de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) opleiding bij Careyn willen volgen.

Als collega ontwikkel je de zorg

Als EVV-er verzorg, verpleeg en begeleid je cliënten volgens het zorgleefplan. Je houdt rekening met de mogelijkheden van de cliënt en helpt om zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg van een aantal aan jou toegewezen bewoners. Je maakt zorgleefplannen, draagt acties bij aan het zorgproces en voert verpleegtechnische handelingen uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het hele elektronische zorgdossier.
Voor deze functie moet je sterk zijn in het voeren van gesprekken met cliënten en mantelzorgers en denkt in mogelijkheden om zoveel mogelijk aan hun wensen tegemoet te komen.
Dit alles krijgt ook aandacht in de te volgen EVV-opleiding.
Voordat je aan de opleiding begint, kom je eerst een paar maanden werken als VIG’er, zodat je Careyn, de bewoners, de collega’s en de werkwijze al leert kennen. Dit maakt dat je al goed bent ingewerkt, voordat je aan de opleiding begint.

De opleiding

De opleiding bestaat uit 12 lesdagen en duurt 1 jaar. De EVV-opleiding is door de branche erkend en heeft als doel om deelnemers te leren om de zorg te coördineren aan een groep cliënten. De opleiding is gebaseerd op het landelijk profiel EVV. Tijdens dit traject wordt je tevens begeleid door een praktijkbegeleider vanuit Careyn.

Wat breng je mee


  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende.

  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen de ouderenzorg en jezelf verder te ontwikkelen.

  • Je hebt goede sociale vaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken.


Arbeidsvoorwaarden


Je ontvangt een contract in de functie van Verzorgende IG in FWG 35 conform CAO VVT. Daarnaast ontvang je een studieovereenkomst voor de opleiding EVV. Na diplomering word je Eerst Verantwoordelijk Verzorgende en ontvang je salaris volgens FWG schaal 40.

Wat je verder nog moet weten


• Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal.
• Studieverlof afhankelijk van je contracturen, minimaal 3 uur per week tot maximaal 6 uur per lesdag.
• Reiskosten voor de opleiding kun je declareren.
• Er is een terugbetalingsregeling van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding of als je binnen twee jaar na de opleiding op eigen verzoek uit dienst gaat.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - Naaldwijk eo