Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - Maria-Oord - Vinkeveen

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Als MBO Verpleegkundige ben jij de steun en toeverlaat voor je bewoners of cliënten. Je wilt nu graag doorgroeien om als HBO Verpleegkundige de rots in de branding in je team te worden. Bij Maria-Oord Careyn bieden wij jou de mogelijkheid om deze volgende stap te zetten!

Wat ga je leren

Wij nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een werkplek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme van je collega’s. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding van een gediplomeerd collega en een HBO praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee en ondersteunen je in je leer- en ontwikkelproces.

Als HBO Verpleegkundige leer je om cliënten met hun zorgvraag en behoeften centraal te stellen. Je ontwikkelt je in het stellen van verpleegkundige diagnoses, het opstellen van een zorgplan en het bewaken en evalueren van de kwaliteit van de zorg.Daarnaast richt je je op wat de cliënt wel kan. Je leert verpleegtechnisch handelingen zoals: injecteren, katheteriseren, wondzorg, etc. Je ontwikkelt je op het gebied van feedback geven en reflecteren.

Wat breng je mee

Als HBO Verpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en kun je je goed in hen verplaatsen. Je neemt dagelijks zelfstandig beslissingen en komt met initiatieven. Doordat je proactief en recht door zee bent, is dat voor jou geen probleem. Voor het team en de samenwerkingspartners ben je de spil in de wijk. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om in samenspraak hun persoonlijke doelen te behalen. Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde en BIG-geregistreerd of je bent een voltijd HBO student (derde of vierde jaars) die de overstap wil maken naar duaal (leren/werken). Daarnaast ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar, verplicht vanuit de opleiding, om praktijkervaring op te doen.

Dit mag je van ons verwachten

  • Je start de opleiding in februari, maar komt natuurlijk meteen in dienst.

  • Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!

  • Reiskosten voor de opleiding kun je declareren.

  • Je hebt studieverlof afhankelijk van je contracturen.

  • Wij kijken samen met jou welke manier van studeren in je leven past.

  • Na het behalen van je diploma een salaris passend bij de functie HBO Verpleegkundige: FWG 50 (o.b.v. CAO VVT).

  • Een terugbetalingsregeling is van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en je nog geen diploma hebt.

Utrecht West

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Druk dan op de button 'solliciteer direct' en voeg je CV en korte motivatie toe.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met praktijkopleider Janneke de Groot via ja.degroot@careyn.nl. of 06-51443583 of met Wanda Vermeulen onze Recruiter op 06-83483373 of via WhatsApp.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - Maria-Oord - Vinkeveen