Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - Utrecht Stad

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Ben jij een mbo Verpleegkundige en wil je doorgroeien naar hbo Verpleegkundige? Kom als leerling hbo Verpleegkundige werken bij Careyn en laten we samen het verschil maken!

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in zowel de intramurale als extramurale setting. Onze doelgroep bestaat uit ouderen die ondersteuning nodig hebben van jou als zorgprofessional. De zorgvragen van onze bewoners zijn erg divers, bij de ene bewoner geef je medicatie voor diabetes, bij een andere bewoner verzorg je een wond. Ook hebben wij bewoners die ondersteund worden bij het omgaan met dementie of geef je samen met familie zorg aan een bewoner in de laatste levensfase. Dit kan bij de mensen thuis, in een verpleeghuis of in een kleinschalig wonen setting. Voor ons is de relatie tussen de bewoners en onze medewerkers heel belangrijk!

Als leerling hbo verpleegkundige combineer je leren en werken waarbij de opleiding gemiddeld 2,5 duurt voor een mbo verpleegkundige. Wij werken samen met het Hogeschool van Utrecht waar je de theoretische deel één dag per week volgt. De overige tijd werk je in de praktijk, dit kan zijn op een intramurale locatie of binnen een wijkteam. Als hbo verpleegkundige word je opgeleid om gevorderde en gespecialiseerde kennis te hebben. Deze kennis leer je in te zetten tijdens crisissituaties in overleg met collega’s. Je leert hierin een leidende rol aan te nemen. Je draagt zorg voor ouderen in een (hoog)complexe zorgsituatie, stelt een zorgleefplan op en voert dit met een multidisciplinair team uit. Je werkt samen met de bewoner, familie/mantelzorgers en (para)medici aan het behoud van eigen regie en het bevorderen of in stand houden van gezondheid van de bewoner. Je bevordert de kwaliteit van zorg en de deskundigheid van jezelf en je collega’s op de werkvloer.

Wat bieden wij?
- Careyn betaald jouw lesgeld en boeken;
- Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vaste dienstverband na diplomering;
- Een dienstverband tussen 27 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen;
- Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een werkbegeleider en een praktijkopleider. Zij helpen en stimuleren jou in je leer- en ontwikkelproces;
- Je rouleert ieder lesjaar, dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om meerdere aspecten van de ouderenzorg te leren kennen en zo een brede ervaring opdoet;
- Careyn biedt doorgroeimogelijkheden; na diplomering kun je je specialiseren tot Wondverpleegkundige of een traineeship volgen tot Wijkverpleegkundige, Kwaliteitsverpleegkundige, Kwaliteitsadviseur of Manager zorg;
- Als leerling hbo verpleegkundige word je ingeschaald in de schaal waarvoor je word opgeleid FWG 50;
- Tijdens je opleiding hoef je geen nachtdiensten te werken. Weekend,- avond,- en dagdiensten worden wel van je verwacht;
- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%;
- Een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
- Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat neem je mee?
- Je hebt minimaal een diploma mbo verpleegkundige niveau 4;
- Je bent in staat om verpleegkundig leiderschap te ontwikkelen en kunt mensen motiveren;
- Je bent gericht op het vergroten van jouw kennis en draagt dit actief over naar je collega’s;
- Je hebt een flexibele en leergierige instelling en bent oplossingsgericht;
- Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord;
- Je bent minimaal 27 uur per week beschikbaar;
- Je woont in het district Utrecht Stad of binnen een straal van 30 kilometer.

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Beschrijf in je motivatiebrief waarom je dit opleidingstraject wilt volgen bij Careyn. Wanneer je voldoet aan de toelatingseisen zal je worden uitgenodigd voor twee online toetsen die gaan over de Nederlandse taal, Engelse taal, rekenen en persoonlijke capaciteiten. Bij voldoende toetsen zal je worden uitgenodigd voor een selectiegesprek met twee praktijkopleiders. Je sollicitatie wordt in behandeling genomen voor het nieuwe schooljaar september 2024.

Is er een klik?! Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met een HR adviseur.

Voor meer informatie kun je mailen naar één van onze praktijkopleiders via praktijkopleiders.utrechtstad@careyn.nl.

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.
Interesse?

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - Utrecht Stad