Opleidingsplaats Helpende > Verzorgende IG doorstroom - Naaldwijk eo

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Als Helpende is voor jou geen klus te gek! Je hebt plezier in wat je doet en dit straal je uit naar je collega’s. Je wilt nu graag doorgroeien naar Verzorgende IG om de steun en toeverlaat van de bewoners of cliënten te worden. Bij Careyn bieden we jou de mogelijkheid om deze volgende stap te zetten!

Wat ga je leren
Wij nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een werkplek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme van je collega’s. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een gediplomeerd collega en een praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee en helpen je in je leer- en ontwikkelproces.

Hieronder een greep uit de werkzaamheden:
• Het voeren van een anamnesegesprek;
• Het maken van een zorgleefplan;
• Het verrichten van verpleegtechnische handelingen, zoals wonderverzorging;
• De cliënt zelfredzamer maken;
• Het beheersen van een crisissituatie.

Wat neem jij mee
Als toekomstige Verzorgende IG kun je goed omgaan met ouderen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten of bewoners en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

Waar kom je te werken
Na het behalen van je diploma kom je te werken binnen één van onze zorglocaties of wijkteams, net welke bij jou past. Hou jij van de stadse omgeving zoals Schiedam, Vlaardingen of Delft, of voel je je meer thuis in een landelijke omgeving zoals het Westland? Je kunt bij ons aan de slag in een woonzorgcentrum of juist je eigen route bepalen in de zorg aan huis. Alles is bespreekbaar en wij passen graag de mogelijkheden aan op jouw wensen.

Dit mag je van ons verwachten
• Careyn betaalt het lesgeld en het studiemateriaal;
• Reiskosten voor de opleiding kun je declareren;
• Je hebt studieverlof afhankelijk van je contracturen;
• Salariëring volgens cao artikel 4.2.6 en 4.2.7.

Deze opleidingsplaats start in februari 2023, solliciteren kan tot 25 november 2022.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature mail naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl of bel of WhatsApp met Eva van Oosten, telefoonnummer 06-83 643 473, of Ellen de Visser, telefoonnummer 06-10 017 961.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats Helpende > Verzorgende IG doorstroom - Naaldwijk eo