Opleidingsplaats MBO Verpleegkunde BBL Extramuraal

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Bezit jij die magie om onze cliënten een glimlach op het gezicht te toveren?
Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de zorg maar ben je (nog) niet bevoegd?

Dan ben jij misschien onze toekomstige Verpleegkundige!
Werk je nu in een ander beroep en wil je graag in de ouderenzorg gaan werken? Of ben je er even tussenuit geweest en heb je wat bijscholing nodig? Dan ben je van harte welkom bij Careyn en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Als Verpleegkundige biedt je zorg aan mensen die door ouderdom, ziekte of lichamelijke beperking professionele zorg nodig hebben. Tijdens de opleiding leer je hoe je die zorg kunt bieden. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je met het verpleegplan de zorg coördineert, hoe je verpleegtechnische handelingen uitvoert en hoe je mensen met psychosociale problemen kunt begeleiden. Je geeft gezondheidsvoorlichting en leert mensen (beter) omgaan met hun ziekte of beperking.

Leerwerktraject op maat
In samenwerking met MBO Utrecht verzorgen wij een leerwerktraject op maat tot Verpleegkundige. Je volgt 1 dag per week les maar leert vooral op de werkvloer waar je direct aan de slag gaat. Je volgt de opleiding in kleine lesgroepen. We laten je kennis maken met verschillende doelgroepen binnen de (ouderen)zorg, zo kun jij kijken wat het beste bij jou past.

Wat ga je leren

Je volgt vakken zoals verpleegkunde, anatomie/fysiologie en ziekteleer, verpleegtechnische handelingen, communicatie en een paar algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap. Daarnaast volg je verdiepende keuzedelen bijvoorbeeld over dementie. Je krijgt les van ervaren zorgprofessionals uit de praktijk.

Wat verwachten wij van jou

Jij hebt minimaal een diploma of overgangsbewijs van Havo 3 naar Havo 4 of een diploma op Mbo 3 niveau. Serieuze interesse om een carrière in de zorg op te bouwen, een gezonde dosis humor en natuurlijk doorzettingsvermogen.

Wij investeren in jouw toekomst

Careyn vergoedt jouw opleiding. Zo breng jij het geleerde direct in de praktijk. Werken en leren op maat, dat kan bij Careyn in samenwerking met het MBO Utrecht.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse? Neem contact op met onze Recruiter Wanda Vermeulen 06: 83 48 33 73 of via Whatsapp. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan onze opleidingsadviseurAnita Goudriaan-Boere op 06-82504397.

Een assessment maakt deel uit van het van onze procedure. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats MBO Verpleegkunde BBL Extramuraal