Opleidingsplaats Verzorgende IG - flexibel studeren - Zuid-Hollandse Eilanden

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Flexibele opleiding en direct salaris

Zadkine en Careyn hebben de handen ineengeslagen en bieden jou een fantastisch flexibel BBL leeraanbod voor de opleiding Verzorgend IG. Doordat je flexibel gaat studeren bepaal je de duur van je opleiding helemaal zelf. Je kunt versnellen waar mogelijk en jij bepaalt wat je op welk moment wilt leren.

Als je kiest voor deze opleiding, dan werk je minimaal 20 uur per week bij Careyn én ontvang je salaris. En nog meer goed nieuws! De opleiding is gratis voor jou, omdat Careyn de kosten voor het lesmateriaal en jouw studie voor haar rekening neemt. Daarnaast biedt Careyn jou gegarandeerd een baan aan na het behalen van je diploma, waardoor je bij de start van je opleiding al verzekerd bent van een baan die jouw leven kleur geeft.

Je kunt wekelijks starten met deze flexibele opleiding, nadat je je hebt aangemeld en de intake hebt gehad. Met uitzondering van 2 weken kerstvakantie. Je volgt één dag per week les op school, je kunt kiezen voor de woensdag of de donderdag als lesdag.

De flexibele BBL-opleiding Verzorgende IG is een gepersonaliseerd traject. Dit betekent dat de duur van de opleiding flexibel is en je kan versnellen waar mogelijk, en dat jij bepaalt wat je op dat moment wil leren. Afhankelijk van je competenties en een portfolio dat je aanlevert, kun je vrijstellingen krijgen voor onderdelen van het onderwijsprogramma. Dit wordt besproken met je leercoach, waarna jouw persoonlijke traject wordt vastgesteld.

Bij de start van je opleiding werk je minimaal 20 uur per week bij Careyn als leerling verzorgende of je begint binnenkort met werken in deze functie en daarnaast ga je een dag in de week naar school. Gemiddeld is dit 5 uur per week.

Kopieer onderstaande link in je browser voor informatie over deze opleiding via Zadkine.
https://www.zadkine.nl/opleidingen/gezondheid-welzijn-en-sport/verzorgende-ig-flexibel-studeren-i-s-m-careyn-bbl

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie mail, WhatsApp of bel gerust met Praktijkopleiders Bianca ten Hove via b.tenhove@careyn.nl of 06-13 767 669 of met Helen Take via h.goedendorp@careyn.nl of 06-20 568 176.

Heb je interesse? Stuur dan motivatie, in een bij jou passende vorm, en CV naar Bianca of Helen.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats Verzorgende IG - flexibel studeren - Zuid-Hollandse Eilanden