Opleiding Verzorgende IG - Snavelenburg - Maarssen

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Als leerling verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) combineer jij leren en werken. Je kan voor 24 tot 32 uur per week aan het werk in Snavelenburg als leerling verzorgende IG. Jij levert samen met jouw collega's een bijdrage aan een goed woon-leef en werkklimaat. Als leerling verzorgende IG begeleid je bewoners en de zorg rondom hen. Je hebt een breed en afwisselend takenpakket. Je signaleert gezondheidsproblemen en bent aanspreekpunt voor bewoners, vrienden en familie. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega's. Dit alles doe jij in overleg en onder begeleiding van je werkbegeleider.

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Voor ons is de relatie tussen de mensen aan wie wij zorg geven en onze medewerkers heel belangrijk. Daarbij willen wij ons steeds richten op ontwikkeling. Als leerbedrijf bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om beroepsopleidingen en cursussen te volgen zodat zij kunnen blijven groeien in hun vak. Aan de slag als Leerling VIG betekent ook: onregelmatigheid, intensief werk, werken in weekenden en feestdagen en een stevige combinatie van werken & leren. Ook nemen we veel leerlingen aan die bij ons werken en leren. Je kunt bij Careyn mensen verzorgen die kampen met een langdurige lichamelijke of psychische aandoeningen. Dit kan bij de mensen thuis, in een verpleeghuis of binnen kleinschalig wonen. Kortom, werken zoals jij dat wilt!

Wat breng jij mee


 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende(+) Zorg en Welzijn of je hebt een afgeronde VMBO-opleiding kader, gemengde - of theoretische leerweg

 • Ben je al helpende of zij-instromer, dan heb je wat ons betreft een pré

 • Je hebt een positieve en leergierige instelling en bent oplossingsgericht

 • Je hebt een goede taalbeheersing en staat stevig in je schoenen

 • Je bent gemotiveerd om in de zorg te werken

 • Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord

 • Je bent flexibel en collegiaal

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.


Dit bieden wij


Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening (Zorg en Welzijn) een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaarden keuzenpakket (zoals een fietsplan).

Je ontvangt een leerlingen salaris. Na diplomering word je betaald in FWG 35 maximaal € 3.025,81. Het opleidingstraject duurt 2 jaar en 4 maanden, afhankelijk van je vooropleiding. Je krijgt een leer/arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling na diplomering.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij enthousiast? Schijf dan een duidelijke motivatie waarin je aangeeft waarom je graag in de zorg wilt werken en reageer via de sollicitatie button!Solliciteren op deze vacature kan via onderstaande sollicitatiebutton. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan:

 • Waarom je de opleiding wilt volgen en waarom je hier de juiste persoon voor bent;

 • Waarom je in de zorg wilt werken en welke ervaring je hier in hebt.


 • In een oriënterend gesprek gaan wij kijken welke mogelijkheden wij voor je hebben.

  Heb je toch nog vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met Dione van Tuijl, praktijkopleider, op telefoonnummer 06-83512628.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Opleiding Verzorgende IG - Snavelenburg - Maarssen