Opleiding Verzorgende IG - wijkteams Harmelen Linschoten Montfoort

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Ontwikkel jij jezelf verder naar een verzorgende IG? Careyn investeert graag in jou!

Ouderenzorg is de toekomst!
Ouderenzorg staat voortdurend in de schijnwerpers. Wij zijn het nieuws. Dat maakt de uitdaging groot. Er verandert veel in de ouderenzorg en er moet ook nog veel veranderen. Als Helpende is voor jou geen klus te gek, je hebt plezier in wat je doet en straalt dit uit naar je collega’s. En je hebt nu de ambitie om als Verzorgende IG de steun en toeverlaat van je cliënten te worden.

Als leerling verzorgende IG heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten of bewoners en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

Door ons samenwerkingsverband met MBO Utrecht kunnen wij jou de begeleiding bieden die je nodig hebt. Zo kun je wat je geleerd hebt direct in de praktijk toepassen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hier ga je werken


“We willen beter en hechter worden en jij hebt veel in te brengen”

Bij de wijkteams van regio Woerden vind je veel ruimte om te doen wat je goed en belangrijk vindt, om je specialisme te ontwikkelen en om te helpen het als team anders en beter te doen. Goed en hecht worden is een ambitie die je hier op veel manieren terug vindt. Dat doe je bijvoorbeeld door samen de dag te beginnen op kantoor met een kopje koffie om ervaringen uit te wisselen.

In de regio Woerden zijn er 8 wijkteams in Woerden, Harmelen, Oudewater, Montfoort en Linschoten. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor de eigen, vaste cliënten en verdiept zich in hen. Ze zijn heel divers en veelal opgeruimd van aard. Je wordt steeds uitgedaagd om op verschillende manieren in contact te raken met je cliënten om de zorg en het vertrouwen te bieden die nodig zijn.

Wat verwachten wij van jou?


Je bent al in het bezit van een diploma Helpende dan kom je in dienst voor minimaal 24 uur per week bij Careyn.

Voor deze vacature is er een selectieprocedure. Om aangenomen te worden op de opleidingsplaats moet je een instaptoets doorlopen. Als dit lukt is het zeer waarschijnlijk dat je de opleiding zal halen!

Wat bieden wij?


Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure stroom je in op een opleidingsplaats. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een gediplomeerde collega en een praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee. En helpen je in je leer- en ontwikkelproces.

Wat moet je verder nog weten?
 • Je start de opleiding in februari of september maar je komt natuurlijk per direct in dienst.

 • Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!;

 • Reiskosten voor de opleiding kun je declareren;

 • Je hebt studieverlof voor de helft van de lestijd met een maximum van 6 uur per week (afhankelijk van de grootte van je dienstverband);

 • Na het behalen van je diploma een salaris passende bij de functie Verzorgende IG: FWG 35 (o.b.v. cao VVT);

 • Er is een terugbetalingsregeling van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en je nog geen diploma hebt.


Kom langs bij de Meet & Greet om kennis te maken met Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Dinsdag 16 maart 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 15:00 uur - 16:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Donderdag 23 maart 2023: Snavelenburg in Maarssen van 15:00 uur - 16:00 uur (Snavelenburg 1|3603 GN | Maarssen)

 • Of ken je iemand waarvoor dit ideaal is? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en naar Wanda vragen. Stel Wanda al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  We ontvangen graag je CV en motivatie. Reageer via de “solliciteer direct” knop.

  Heb je nog vragen of wil je een keer een dag meelopen neem dan contact op met onze Praktijk Opleider Dionne van Tuil op 06-83512628 of via WhatsApp of email d.vantuil@careyn.nl

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Opleiding Verzorgende IG - wijkteams Harmelen Linschoten Montfoort