Leer-werktraject Verzorgende IG (zij-instroom) - Woerdblok - Naaldwijk

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Als leerling Verzorgende IG is voor jou geen klus te gek! Je hebt plezier in wat je doet en straalt dit uit naar je collega’s. Je hebt zin om als Verzorgende IG de steun en toeverlaat van de bewoners of cliënten te worden. Bij Careyn bieden wij jou de mogelijkheid om deze stap te zetten!

Leerunit Woerdblok
Je komt als leerling in dienst bij Careyn en je komt te werken op de leerunit, locatie Woerdblok in Naaldwijk. De leerunit is gevestigd op een verdieping van de locatie Woerdblok, in één van de twee woontorens. Hier loop je je eigen route, eerst onder begeleiding van een ervaren collega, daarna meer op afstand maar altijd met de mogelijkheid voor ondersteuning of afstemming.
Hiernaast ga je één dag in de week naar school. Zowel op school, als van je collega’s in de praktijk leer je alles om uiteindelijk het diploma Verzorgende IG te behalen. Na het behalen van je diploma ga je aan de slag als gediplomeerde Verzorgende IG op deze locatie.

De leerunit Woerdblok is in september 2021 opgestart. Dit betekent dat je samen met jouw collega’s een eigen afdeling gaat runnen. Je krijgt samen met andere leerlingen en stagiaires de verantwoordelijkheid over de zorg. Super leerzaam! Hierbij kun je een beroep doen op de werkbegeleiders en collega’s die jou ondersteunen en daarnaast krijg je ook intervisie aangeboden. Je bespreekt met de andere leerlingen en stagiaires een cliëntsituatie en diept dit verder uit.
Samen leren en van elkaar leren is de kern van de leerunit.

Wat leer je
Hieronder een greep uit wat je leert:
- Het verzorgen van ouderen en een bijdrage leveren aan het geluk van de bewoner;
- Het maken van een zorgleefplan;
- Het doen van verpleegtechnische handelingen, zoals wond- en katheterverzorging;
- De cliënt zelfredzamer maken;
- Het beheersen van een crisissituatie.

Wat breng je mee
Als leerling Verzorgende IG kun je goed omgaan met ouderen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij de bewoners of cliënten en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen. Je bent in het bezit van een VMBO diploma.

Wij bieden jou
- Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor minimaal 24 uur per week;
- Salariëring volgens cao artikel 4.2.6 en 4.2.7;
- Vergoeding van kosten van lesgeld, studiemateriaal en reiskosten;
- Vergoeding van een deel van de studietijd.

Careyn Wonen met Zorg

Careyn Woerdblok is een gezellige omgeving waar altijd wel wat te doen is. Woerdblok bestaat uit vier fraai vormgegeven villa's waarbij niets doet denken aan een zorgcentrum. Het complex is een lust voor het oog. De hoge woontoren 'ILand Villa' bevat 38 luxe koopappartementen. In de drie lagere villa's beschikt Careyn over 63 moderne zorgappartementen. Die zijn voor ouderen die nog redelijk zelfstandig kunnen wonen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature mail naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl of bel of WhatsApp met Eva van Oosten, telefoonnummer 06-83 643 473, of Ellen de Visser, telefoonnummer 06-10 017 961.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Leer-werktraject Verzorgende IG (zij-instroom) - Woerdblok - Naaldwijk