Verpleegkundige io tot Specialist (VioS) - Zuid-Hollandse Eilanden

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Ben jij een HBO verpleegkundige met ervaring of affiniteit met ouderenzorg? Ben je geïnteresseerd om opgeleid te worden tot verpleegkundig specialist AGZ? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Als Verpleegkundige in opleiding tot Specialist (VioS) volg je 1 dag per week onderwijs aan de Master Advanced Nursing Practise (MANP) opleiding van de Hogeschool Rotterdam. Je werkt 3 tot 4 dagen per week om de geleerde theorie in de praktijk te brengen en de rol van verpleegkundig specialist je eigen te maken. Je krijgt begeleiding van een verpleegkundig specialist en een specialist ouderengeneeskunde. Je opleidingsplan wordt in samenspraak met jou vastgesteld, de opleiding duurt 2 jaar.

Het team


Als Verpleegkundige io tot Specialist maak je deel uit van de medische dienst. Het team bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants, basisartsen (io) en doktersassistentes. Het team is verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten binnen het werkgebied. Er zijn verschillende locaties in de regio waar het team werkzaam is.

Jouw profiel


Je bent een HBO verpleegkundige en je functioneert op bovengemiddeld niveau. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het verpleegkundig vakgebied. Je hebt de ambitie om in september 2024 de opleiding tot Verpleegkundig Specialist te gaan volgen aan de Hogeschool Rotterdam. Hiertoe verricht je zelf de nodige inspanningen om toegelaten te worden. Verder ben je bereid om te starten met voorwerken per 1 augustus 2024. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Een arbeidscontract van minimaal 32 uur is een vereiste tijdens de opleiding.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van de opleiding. Mocht er vacatureruimte zijn na het behalen van de opleiding, dan is het de intentie om dit te wijzigen in een vast dienstverband als verpleegkundig specialist. Als je al in dienst bent bij Careyn blijft je contract als verpleegkundige doorlopen onder de arbeidsovereenkomst tijdens de opleiding.
Alle noodzakelijke opleidingskosten worden betaald door Careyn.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Wij staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid-Hollandse Eilanden) en de regio DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dhr. R. van Soest, Verpleegkundig Specialist AGZ, via r.vansoest@careyn.nl of 0181-691100.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

De voorrangsprocedure van Careyn van toepassing. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige io tot Specialist (VioS) - Zuid-Hollandse Eilanden