HBO Praktijkopleider - DWO-NWN (Delft Westland Oostland, Nieuwe Waterweg Noord)

Praktijkopleider

Heb jij passie voor leren en ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zoeken een collega, die naast passie voor leren en ontwikkelen, het gedachtengoed van Positieve Gezondheid uitdraagt, meedenkt en meedoet in het anders werken en anders opleiden. Durf jij hierover het gesprek aan te gaan met collega’s, managers, medewerkers op de werkvloer, de studenten en de opleidingsinstituten?

Als praktijkopleider


 • regisseer je het proces van de instroom tot uitstroom van studenten waarbij je met de manager komt tot een juiste mix van studenten. Een onderdeel hiervan is het coördineren en/of participeren in werving en selectieprocedure voor studenten en het profileren van Careyn als aantrekkelijke werkgever en leerbedrijf.
 • ondersteun je het leerproces van studenten in de ontwikkeling naar kwalitatief goede beroepsbeoefenaars.
 • ben je de sparringpartner van managers en geeft hen gevraagd en ongevraagd advies over de inzet van studenten, verbetering van het leerklimaat op hun locatie/regio en andere overkoepelende thema’s op het gebied van opleiden.
 • ga je in deze krappe arbeidsmarkt op een creatieve manier op zoek naar nieuwe doelgroepen, naar mensen die als zij-instromer en herintreder aan de slag willen. Daarnaast optimaliseer je, in samenspraak met de scholen, de opleidingen en de begeleiding van het leerproces voor deze doelgroepen.
 • leg jij de verbinding tussen onderwijs en praktijk, zowel voor de student als voor de collega's in de praktijk.
 • ben je actief betrokken bij de nieuwe (onderwijs)ontwikkelingen binnen Careyn DWO/NWN en lever je een bijdrage aan de innovatie van opleiden binnen Careyn.

Hier ga je werken


Als praktijkopleider maak je deel uit van het HR-team DWO/NWN, dat verder bestaat uit HR-adviseurs, een Specialist Verzuimbegeleiding & Mobiliteit, recruiter, opleidingsadviseur en MBO & HBO praktijkopleiders. Dit team wordt aangestuurd door de HR-businesspartner. De praktijkopleiders vormen hierbinnen een eigen team praktijkopleiding. Iedere praktijkopleider is gekoppeld een locatie en/of aan een extramurale regio. Als praktijkopleider werk je met elkaar aan continuïteit en kwaliteit van de begeleiding en beoordeling van het praktijkleren ten behoeve van het district. Je komt te werken in een team van enthousiaste praktijkopleiders, die graag samenwerken!

Wat breng je mee


Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, die beschikt over empathisch vermogen, overtuigingskracht en coachende en adviserende vaardigheden. Door jouw communicatieve vaardigheden ben je een natuurlijke netwerker, die zowel in- als extern draagvlak weet te creëren. Je bent proactief en type mouwen opstropen. Je hebt een flexibele werkhouding, kunt overzicht houden en bent vaardig in het organiseren van je werk. Gezien de omvang van het werkgebied is het van belang, dat je beschikt over een rijbewijs en een eigen auto.
 • Je bent in het bezit van het diploma HBO-Verpleegkunde en BIG-geregistreerd.
 • Bij voorkeur heb je 1 jaar ervaring als praktijkopleider.
 • Een diploma praktijkopleider HBO is een pre (of je bent bereid deze te volgen).

Dit mag je van ons verwachten


Jouw werk bij ons doet er toe. Werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Wij nemen je graag mee in onze organisatie in beweging en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door enthousiasme, waar je je (verder) kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Wij zijn er trots op, dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat.
 • Je arbeidsduur, werkdagen en tijden zijn in overleg te bepalen (24 uur per week).
 • Je wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, ingeschaald in FWG 50 (max. € 4.061,27 o.b.v. 36 uur per week) volgens de CAO VVT.
 • Een eindejaaruitkering en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt een telefoon en laptop.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Freya Etman via 06-33 018 034 of stuur een mail naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Praktijkopleider - DWO-NWN (Delft Westland Oostland, Nieuwe Waterweg Noord)