Praktijkopleider - Woerden

Praktijkopleider

Over de vacature
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, heb je een passie voor leren en ontwikkelen en wil je ons team praktijkopleiders versterken? Dan komen we graag met jou in contact!

Als praktijkopleider maak je deel uit van het HR-team Careyn Utrecht West, dat bestaat uit HR-adviseurs, een recruiter en MBO & HBO praktijkopleiders. Dit team wordt aangestuurd door de HR businesspartner. Je werkt ook samen met de opleidingsadviseur van de Careyn Academie. De praktijkopleiders vormen een eigen team praktijkopleiding. Jullie werken met elkaar aan continuïteit en kwaliteit van de begeleiding en beoordeling van het praktijkleren.

Je begeleidt en coacht de werkbegeleiders, meewerkend praktijkbegeleiders en studenten. Je adviseert de managers over het leerklimaat op hun afdeling en andere overkoepelende thema’s op het gebied van opleiden. Je ondersteunt uiteraard onze stagiaires en zorgprofessionals in opleiding en je bent actief betrokken bij de nieuwe (onderwijs)ontwikkelingen binnen Careyn UW.

Onze visie op praktijkleren luidt als volgt:
Wij leren van en met elkaar. We zetten hierbij ons vakmanschap in en zien elkaars talenten. We zijn nieuwsgierig naar ontwikkelmogelijkheden bij onszelf, het team en de organisatie. We reflecteren continu op ons eigen handelen en werken aan verbetering. Een student brengt, als onderdeel van het team, up-to-date kennis mee en een kritische blik waar we van kunnen leren. Hierdoor bieden we onze cliënten/bewoners de best mogelijke persoonsgerichte zorg en kunnen we ons met plezier samen verder ontwikkelen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor een positief leerklimaat.

Hier ga je werken
In het hart van Nederland bij Careyn werken, betekent dat je met beide benen op de grond staat in een gebied waar de zorg flink in beweging is en innoveert. We doen dit voor onze cliënten en voor onszelf. Zo ben je in het team ook niet ‘alleen maar’ iemand die komt werken, maar neem je jouw hele persoonlijkheid en bewustzijn mee. Die wordt graag gezien en gewaardeerd! Je voert de regie over je eigen ontwikkeling en krijgt je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen, of ze nu persoonlijk zijn of niet. Je kunt opleidingen volgen, zoals ‘zorg-voor-jezelf-trajecten’ en leren over zaken als voeding, slapen, bewegen en ook grenzen stellen.

Wat breng jij mee

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en registratie in het BIG-register. Het diploma praktijkopleider en affiniteit voor didactische vaardigheden is een pré

 • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar

 • Je hebt een eigen visie op leren en past continu nieuwe inzichten toe in je werk

 • Plannen, organiseren en communiceren gaat je goed af.


Dit bieden wij
 • Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50, maximaal € 4.061,27 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband

 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%

 • We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband

 • Mogelijkheid tot thuiswerken.


Kom langs bij de Meet & Greet om kennis te maken met Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Dinsdag 30 mei 2023: Snavelenburg in Maarssen van 10:00 uur - 11:00 uur (Snavelenburg 1|3603 GN | Maarssen)

  • Donderdag 08 juni 2023: Weddesteyn in Woerden van 10:00 uur - 11:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

  • Dinsdag 20 juni 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 10:00 uur - 11:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

  • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal is? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en naar Wanda vragen. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

   Wat wij bieden

   Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

   Interesse?

   Meer informatie
   Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via onderstaande ‘sollicitatiebutton’.

   Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Mathilde Mol, praktijkopleider, 06-30353777, bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

   Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

   Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Praktijkopleider - Woerden