Vakantiewerk voor zorgstudenten - Utrecht West

Vakantiekrachten

Op zoek naar dé perfecte vakantiebaan deze zomer? Vakantiewerk met voldoende vrije tijd, ontzettend veel waardering en na een week werken snel jouw salaris? In de ochtend werken en in de middag tijd voor een terrasje in de zon? Wij hebben de perfecte vakantiebaan voor jou!

Ben jij minimaal 3 weken beschikbaar in de periode van 1 juni tot 31 augustus 2023, lees dan de belangrijkste kenmerken van jouw vakantiebaan. Passen ze jou, lees dan vooral verder.

Jouw vakantiebaan in het kort


 • Regio: Maarssen, Vinkeveen, Woerden
 • Salaris: wekelijkse uitbetaling volgens de CAO VVT.
 • Periode: vanaf 3 weken in de periode 1 juni tot en met 31 augustus 2023.
 • Opleiding: MBO of HBO Verpleegkunde of MBO Verzorgende IG of Bachelor Geneeskunde.
 • Werkervaring: ADL/zorgstage.

  Kies zelf jouw diensten


  Je gaat aan de slag als vakantiemedewerker en voert helpende of verzorgende taken uit bij bewoners in het verpleeghuis of in een wijkteam van Careyn bij jou in de buurt. Je maakt niet alleen jouw vakantie onvergetelijk, maar ook die van de bewoners of cliënten thuis. Het is zo fijn dat jij er bent!
  Via onze app op jouw telefoon kun je zelf diensten kiezen, die jou uitkomen of geef jouw mogelijkheden nu al aan ons door. We spreken de weken en diensten dat je gaat werken dan alvast met je af. Je kiest zelf of je in één huis of op verschillende locaties aan de slag gaat. Jouw vakantiebaan 'in the pocket'.

  Jouw vakantiewerk biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of om verder kennis te maken met de ouderenzorg naast je stage in de zorg. Doordat je zelf kunt bepalen wanneer je werkt, hou je ook voldoende vrije tijd over in jouw vakantie. Bevalt het werken je zo goed, dan kun je ook altijd in een bijbaan naast je studie blijven werken bij het flexbedrijf van Careyn.

  Aangenaam


  DuoZorg, experts in flexbanen in de zorg en daarom ook wel Flexperts genoemd. Wat wij doen: jou koppelen aan de ideale zorg vacature of vakantiewerk/vakantiebaan waarbij je zelf kiest wanneer, waar en hoeveel je werkt. DuoZorg Flexpert is het Flexbedrijf van Careyn. Bij ons staan jouw talentontwikkeling, jouw zelfregie én jouw werkplezier centraal. Je gaat als student aan de slag bij Careyn via DuoZorg Flexpert. www.duozorg.nl

  Wij bieden jou


 • Een super leerzame vakantiebaan bij Careyn, een prettige zorgorganisatie, via DuoZorg Flexpert.
 • Salaris conform de CAO VVT, wekelijks uitbetaald.
 • Toeslag voor werken in de avond en in het weekend.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Enorm veel waardering én werkplezier!
 • Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Een flexpert van DuoZorg Flexpert neemt binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure.

  Ben jij op zoek naar uitdagend vakantiewerk deze zomer als zorgstudent? Wil je jezelf als student verder ontwikkelen en jouw zomer onvergetelijk maken? Solliciteer dan nu direct!

  #vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #zorgstudent #vakantiewerk #bijbaan #jouwzorgbaan #HBOverpleegkunde #MBOverpleegkunde #studentgeneeskunde #geneeskunde #Utrecht #werkenbijCareyn #Careyn

  Ja Ik solliciteer graag als Vakantiewerk voor zorgstudenten - Utrecht West