Casemanager Dementie - Westvoorne

Casemanager dementie

Ketenzorg Dementie Westvoorne is een samenwerkingsverband van verschillende zorgaanbieders, vrijwilligers- en welzijnsorganisaties op Westvoorne. De keten richt zich in eerste instantie op de begeleiding van thuiswonende cliënten met de diagnose dementie en hun mantelzorgers. Met als doel het thuis wonen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier mogelijk te houden en/of te maken.
Het team Ketenzorg Dementie VPR bestaat uit casemanagers vanuit verschillende zorgorganisaties. De casemanager werkt onafhankelijk van de zorgaanbieder. Je komt in dienst van Careyn.

De problematiek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is complex en gaandeweg het proces neemt deze toe. Als casemanager ben je, in nauwe samenwerking met de wijkverpleegkundige, de spil in de hulpvraag, gericht op het coördineren van de zorg en het begeleiden van de cliënt met dementie en haar/zijn omgeving, zodat het thuis wonen zo optimaal mogelijk blijft. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je zorgt voor afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders. Je onderhoudt contacten met onder meer de intra- en extramurale zorgaanbieders, CIZ, huisartsen, GGZ, psychiater of sociaal geriater en opnamebureaus.

Wat breng je mee


 • Je bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde of HBO Social Work, MW/SPH.

 • Je hebt affiniteit en kennis over dementie.

 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.

 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en overstijgend denken.

 • Je bent flexibel, je kunt snel schakelen en je aanpassen aan nieuwe situaties.

 • Je bent in bezit of bereid de post HBO opleiding casemanagement dementie te volgen.

 • Enthousiasme en relativeringsvermogen met een flinke dosis humor zijn ook belangrijk in deze functie.


Dit mag je van ons verwachten


 • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.

 • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken, een uitgebreid inwerkprogramma en inwerkbuddy.

 • Regelmatige werktijden (geen avond en weekenddiensten)!

 • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

 • De opleiding casemanagement dementie conform de studiekostenregeling.

ZHE

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Conny Bouwer, coördinator Ketenzorg Dementie Zuid-Hollandse Eilanden, via 06-28 771 217 of via cbouwer@projektcy.nl en/of neem een kijkje op www.ketenzorgdementie-zhe.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie - Westvoorne