Diabetesverpleegkundige - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (TZ)

Ben jij een diabetesverpleegkundige of een praktijkverpleegkundige met aandachtsgebied diabetes die in een gespecialiseerd team in Utrecht wil werken inclusief kennisuitwisseling en intervisie?
Als professionele zorginstelling biedt Careyn zorg en ondersteuning aan de cliënten, jong en oud. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om samen met jou, andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners te werken aan de gezondheid en het welzijn van de cliënten.

Voor de stad Utrecht, het team Gespecialiseerde Verpleging, waar diverse gespecialiseerd verpleegkundigen werkzaam zijn, zoekt Careyn een:
Enthousiaste diabetesverpleegkundige voor 20 uur per week.

Ook praktijkverpleegkundigen met aandachtsgebied Diabetes die bereid zijn de opleiding tot diabetesverpleegkundige te volgen vragen wij niet te schromen om te reageren.

Het team bestaat uit 4 collega’s, die (allemaal) bij één of meerdere huisartsenpraktijken gedetacheerd zijn. Je werkt zelfstandig in je eigen praktijk(en), maar hebt middels dit team toch verbinding met collega’s die dezelfde functie uitoefenen. Er is maandelijks een overleg gepland waarin kennisoverdracht en intervisie plaatsvinden.

De volgende zaken zijn belangrijk om in huis te hebben, wil jij de ideale kandidaat zijn:
• Je bent een HBO Verpleegkundige die BIG-geregistreerd is en over een afgeronde diabetesopleiding beschikt of als praktijkverpleegkundige met aandachtsgebied diabetes werkzaam is.
• Je kunt goed samenwerken in de huisartsenpraktijk, in het team en de wijkteams, bent aanspreekbaar en open. Verder ben je proactief en neem je initiatieven.
• Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring met het werken met protocollen en multidisciplinaire zorgprogramma’s.
• Wij bieden een boeiende functie; allround en zelfstandig, een spin in het web in de eerste lijn, met vele partijen samenwerkend.
• Je komt te werken in een enthousiast team met ervaring in zowel de 1e - als de 2e lijn en met collega’s die bereid zijn hun nieuwe collega goed in te werken.

Dit biedt Careyn:
• Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen. Careyn is een van de grootste zorgaanbieders in Nederland.
• Een functie binnen een groot multidisciplinair netwerk waar binnen je professioneel optimale zorg kunt verlenen.
• Het salaris is volgens CAO VVT FWG 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een arbeidsovereenkomst van een jaar (maand proeftijd) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
• Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Mogelijkheid tot het fietsplan.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie. Bij gelijkblijvend functioneren kan de arbeidsovereenkomst omgezet worden naar onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met Bart van ‘t Hof, manager gespecialiseerde verpleging, telnr: 06-82119819 of met Monique Vermetten, diabetesverpleegkundige: tel 06-13215925.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Diabetesverpleegkundige - Utrecht Stad