HBO Verpleegkundige Specialistisch Team - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (TZ)

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.
Vind je het een uitdaging om hoog complexe en afwisselende verpleegkundige zorg te bieden aan mensen in de thuissituatie? Dan zoeken we jou!

Voor Careyn Utrecht Stad zoeken wij een:
HBO Verpleegkundige Specialistisch Team voor 24-36 uur per week (het aantal uur is bespreekbaar)

Careyn investeert in persoonlijke en professionele groei en is daarmee een aantrekkelijke werkgever. Wil je ook het verschil maken, sluit je dan aan bij ons team.
Steeds vaker is het mogelijk om thuis verder te herstellen of (ernstig) ziek te zijn. Dat kan echter alleen als er iemand is die specialistische verpleegkundige zorg kan leveren. Bij Careyn is het Specialistisch Team in staat om in uiteenlopende, complexe situaties de zorg te leveren die nodig is. Het team werkt snel, vakkundig, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Als Verpleegkundige in het Specialistisch Team bezoek je verschillende cliënten met uiteenlopende zorgvragen. De cliënten zijn van alle leeftijden. De zorgvraag is divers, complex en bestaat onder andere uit: antibiotica toediening intraveneus, toedienen van TPV, pleura en/of ascites drainage, pijnbestrijding in de palliatieve fase en palliatieve sedatie etc. De handelingen wisselen van cliënt tot cliënt, waardoor het werk elke dag anders is. Een uitdagende en afwisselende baan dus!

Je komt te werken in een fijn zelfsturend team. Veel collega’s hebben eerder in het ziekenhuis gewerkt en hebben daar een specialisatie gedaan (zoals Oncologie, IC, SEH, of kinderverpleegkundige).

Als Verpleegkundige in het Specialistisch Team werk je zelfstandig maar er is veel contact met de huisarts en andere zorgverleners. Naast cliëntgebonden werk, verricht je (coördinerende) werkzaamheden op kantoor.

Functie eisen
• Je bent in het bezit van een HBO diploma Verpleegkunde + BIG registratie, bij voorkeur aangevuld met een opleiding in een specialisme te denken aan oncologie of intensive care
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige, bij voorkeur in een ziekenhuis
• Kennis en kunde op het gebied van infusietherapieën
• Een rijbewijs en auto
• Je kunt goed zelfstandig werken en bent empathisch
• Je bent flexibel en bereid om alle diensten te draaien (dag, weekend, avond, nachtbereikbaarheid)

Arbeidsvoorwaarden
• Een zelfstandige en uitdagende functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen, daarnaast kan hier -door het zelforganiserend team- verder vorm en inhoud aan worden gegeven;
• Een functie binnen een groot multidisciplinair netwerk waarbinnen je professioneel optimale zorg kunt verlenen;
• Het salaris is volgens cao VVT FWG 55. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
• Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Mogelijkheid tot het fietsplan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Bart van 't Hof (manager zorg) via B.vantHof@careyn.nl.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!
Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige Specialistisch Team - Utrecht Stad