Indicatiesteller PGB - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (TZ)

Careyn is met ruim 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar. Careyn stelt indicaties vast voor cliënten met een persoonsgebonden budget voor verpleging en verzorging (Zvw). Met een Zvw-pgb kan de cliënt verpleging en verzorging inkopen die thuis of op een andere plek geleverd wordt, bijvoorbeeld op school of op het werk. Als indicatieseller verzorg jij de indicaties voor PGB. Het spreekt daarbij voor zich dat jij de opleiding HBO Verpleegkunde iin je zak hebt!

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een:
Indicatiesteller PGB, contracturen zijn bespreekbaar

Wanneer er een nieuwe aanvraag binnenkomt neem jij contact op met de cliënt om een afspraak voor een huisbezoek in te plannen. Na de intake stel jij vervolgens de indicatie samen en stuurt deze op naar de cliënt. Je kan hierbij duidelijk toelichten hoe je tot deze indicatie bent gekomen en eventuele vragen van de cliënt goed beantwoorden. Je werkt over het algemeen zelfstandig en hebt de vrijheid om je eigen dag in te delen. Je bent hierbij vrij om op verschillende locaties van Careyn in Utrecht-Stad te werken. Je werkt direct samen met een andere PGB indicatiesteller en stemt af met de Manager Zorg Extramuraal.

Wat verwachten wij?
• Je hebt een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en een geldige BIG registratie;
• Je hebt ervaring met het indiceren van Zvw-pgb;
• Kennis van het indiceren volgens het OMAHA-system en kennis van de applicatie ONS is een pré;
• Je bent communicatief sterk en goed in staat om oplossingen te vinden voor de verschillende vraagstukken;
• Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Je wordt ingeschaald in FWG 50 van de cao VVT. Bij deze cao hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Als we het samen zien zitten, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt en bij ons wil blijven leren, ontwikkelen en werken. We worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven. Daarbij richten wij ons ook op ontwikkeling. Wij willen namelijk dat je lekker in je vel zit en bieden je niet alleen werk dat precies bij jou past, maar staan ook naast je om je te ondersteunen zodat je het beste uit je zelf kunt halen. Met andere woorden; juiste zorg op de juiste plek, op het juiste moment door de juiste persoon!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Tijmen Huitink (Manager Zorg) via 06-5250 8226 of T.Huitink@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Indicatiesteller PGB - Utrecht Stad