Palliatief verpleegkundige - Zuid-Holland

HBO Verpleegkundige (TZ)

Als Palliatief verpleegkundige bij Careyn bied je begeleiding aan mensen met meerdere ziektebeelden en aan hun naasten. Dit doe je zowel in de curatieve, maar met name in de palliatieve (85%) fase. Een Palliatief verpleegkundige is het aanspreekpunt voor ziekenhuizen (aanmeldingen van continuiteitshuisbezoeken). Je hebt een adviserende functie voor de reguliere teams op het gebied van palliatieve zorg.

Curatieve en palliatieve zorg thuis

Samen met je collega's bedien je de cliënten in de regio Zuid-Holland. Jij hebt je eigen cliënten en met je collega's verdeel je het werkgebied. Tijdens continuiteitshuisbezoeken besteed je aandacht aan somatische, psychische, sociale en mentale gevolgen van de ziekte, zowel bij de cliënt als bij de familie. Jij stelt alles in het werk om de beste zorg te leveren, want iedereen verdient de beste zorg. Je werkt op een proactieve manier daarbij nauw samen met andere zorgverleners/disciplines in zowel de eerste als tweede/derde lijn. Door mensen samen te laten werken bied je op die manier continuïteit in de geleverde zorg. Jij bent een ambassadeur van dit gedachtegoed. Tussen de huisbezoeken door is voldoende tijd om steun te zoeken bij collega's, wanneer de situatie daar om vraagt.

Kom jij ons Careyn team (ZHE) versterken voor 24 uur tot 28 uur per week? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee


Naast het onderhouden en slim inzetten van de bestaande contacten ben je ook goed in het uitbreiden van je netwerk. Je participeert in werkgroepen/netwerken in de eerste en tweede lijn. In deze werkgroepen ontwikkel je de palliatieve zorg verder door, samen met belangrijke partners. Je ontwikkelt nieuwe zorgpaden, die ervoor zorgen dat palliatie verpleegkundigen een vanzelfsprekendheid worden binnen dit netwerk. Naast je directe rol naar cliënten toe ondersteun je ook de wijkteams met betrekking tot scholing, consultatie en casuïstiekbespreking. Je hebt een signalerende rol in het hele zorgproces en je adviseert over nieuw beleid. Je kunt goed zelfstandig werken en brengt creativiteit (het denken buiten de gebaande paden) mee. Je beschikt over een diploma HBO Verpleegkunde en een aanvullende specialisatie palliatieve zorg. Je hebt een rijbewijs en beschikt over een auto.

Dit mag je van ons verwachten


  • Je kunt flexibel werken en stemt je werkdagen af met je collega’s.
  • Geen avond-, nacht- of weekenddiensten.
  • Een zelfstandige en uitdagende functie.
  • Een salaris dat conform de CAO VVT- FWG 50 is. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.
  • Mogelijkheid om een dienstverband voor onbepaalde tijd te krijgen voor 24 tot 28 uur per week.
  • Pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Jenny Schemkes via j.vanhoudt@careyn.nl of 06-83 078 949.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Palliatief verpleegkundige - Zuid-Holland