Parkinsonverpleegkundige - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (TZ)

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor Careyn Utrecht Stad zoeken wij een enthousiaste Parkinsonverpleegkundige voor 24-36 uur per week om het team te versterken.

Wat ga je doen?
In deze functie doe je o.a. huisbezoeken bij cliënten met Parkinson (ismen) en hun naasten. Tijdens deze huisbezoeken besteed je aandacht aan alle verpleegkundige aandachtsgebieden behorend bij dit ziektebeeld. Ook poliklinische spreekuren in het Antonius Ziekenhuis behoren tot de mogelijkheden.

Je geeft advies, instructie, voorlichting en begeleiding aan patiënten en hun naasten. Vanuit je functie zoek je naar samenwerkingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten Careyn, met als doel het verbeteren van zorg en een grote patiënttevredenheid. Je signaleert vanuit je specifieke vakkennis knelpunten in de uitvoering en organisatie van zorg.
Je werkt samen met neurologen en paramedici binnen het ParkinsonNet. Bij het inzetten van de acties werk je samen met de wijkverpleegkundige teams en met andere eerstelijns hulpverleners. Je neemt deel aan verschillende werkgroepen binnen Careyn en het ParkinsonNet. Daarnaast geef je intern en extern scholingen.

Van jou wordt verwacht dat je meewerkt aan een zo optimaal mogelijke samenwerking zowel binnen als buiten Careyn met als doel het stroomlijnen, verbeteren en borgen van zorg rond deze patiëntengroep.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer direct!


Dit neem je mee

 • Je hebt natuurlijk de HBO Verpleegkunde diploma op zak en bent BIG geregistreerd;

 • Het is een pre als je de opleiding tot Parkinsonverpleegkundige hebt afgrond. Heb je dat niet en ben je bereid de opleiding te volgen? Wees welkom!;

 • Je bent in het bezit van relevante ervaring met de doelgroep;

 • En je bent in het bezit van een auto en rijbewijs.


Dit bieden wij
 • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je jezelf kunt ontplooien en ontwikkelen;

 • Invloed op de indeling van je eigen werktijden;

 • Je hoeft niet in het weekend of op feestdagen te werken, hoe leuk is dat?!;

 • Een functie binnen een groot multidisciplinair netwerk waar binnen je professioneel optimale zorg kunt verlenen;

 • De kans om de Parkinson zorg in de regio verder door te ontwikkelen;

 • De mogelijkheid om tussentijds casuïstiek te bespreken met je collega’s;

 • Het salaris is volgens cao VVT schaal 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;

 • Een meerkeuzesysteem met de mogelijkheid tot het fietsplan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Bart van 't Hof (Manager Zorg) via b.vanthof@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Parkinsonverpleegkundige - Utrecht Stad