Regie verpleegkundige CVA-NAH - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (TZ)

Dit ga je doen
Voor Careyn Utrecht Stad zoeken wij een enthousiaste Regie verpleegkundige CVA-NAH voor 24-36 uur per week om het team te versterken!

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

In deze functie zorg jij samen met een aantal geschoolde wijkverpleegkundigen voor de CVA-NAH huisbezoeken. Afhankelijk van de casuïstiek vindt het bezoek, als verlengde arm van de regie CVA-NAH verpleegkundige, plaats door een geschoold wijkverpleegkundige of de CVA-NAH regie verpleegkundige. Naast de regie is ook het doel om als gezamenlijke vakgroep zorg te dragen voor de juiste kennis en competenties binnen het team. De CVA regie verpleegkundige fungeert als spil binnen deze vakgroep en ondersteunt daar waar nodig de wijkverpleegkundige. Daarnaast worden er activiteiten (zoals casuïstiekbesprekingen en scholingen) ontwikkeld, waarbij je medewerking wordt gevraagd.
Tijdens de huisbezoeken besteed je aandacht aan alle verpleegkundige aandachtsgebieden die voortkomen uit het ziektebeeld. Bij het inzetten van de acties wordt van je verwacht dat je samenwerkt met de wijkverpleegkundige teams en met andere 1e en 2e lijns zorgprofessionals.

Onze werklocatie is Nieuw-Tamarinde, Utrecht. Het werkgebied is Utrecht en omstreken.

Van jou wordt ook verwacht dat je meewerkt aan een zo optimaal mogelijke samenwerking, zowel binnen als buiten Careyn, met als doel het stroomlijnen, verbeteren en borgen van zorg rond deze cliëntengroep.

• Het is een zelfstandige, uitdagende functie.
• Het is afwisselend werk.
• Je kunt je werktijden aanpassen aan je omstandigheden (uiteraard binnen de contracturen). Er zijn mogelijkheden om deels thuis te werken.
• Er is een open, positieve sfeer.
• Er zijn intervisiemomenten en daarbuiten is er ook de mogelijkheid om tussentijds casuïstiek te bespreken.

Dit neem je mee:
• Je hebt relevante werkervaring m.b.t. neurologische zorg (specifiek gericht op CVA en/of NAH) neurorevalidatie en/of je hebt de opleiding tot neurologieverpleegkundige (of aanverwante opleiding) gevolgd;
• Je bent in het bezit van een diploma HBO-V;
• Je hebt een BIG-registratie;
• Je hebt een auto tot je beschikking;
• Je kunt zelfstandig werken;
• Je bent initiatiefrijk en creatief;
• Je hebt een klantgerichte instelling;
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Dit bieden wij:
1. Een afwisselende baan waarin de verschillende taken elkaar afwisselen in een prettige werkomgeving.

2. De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding in het specialisme neurologie als je deze nog niet hebt gevolgd.

3. Regelmatige werktijden en werkdagen; je werkt niet in het weekend of op feestdagen.

4. Een inwerkperiode aan de hand van een inwerkplan, welke wij op maat met elkaar afstemmen.

5. Salaris in overleg.

6. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband aansluitend.
Wat wij bieden
Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?
Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met Moniek Lekkerkerker via m.lekkerkerkerker@careyn.nl of 06-83013437of met Bart van 't Hof (manager zorg) via B.vantHof@careyn.nl of 06-82119819.
Of via de mail: cva/nahverpleegkundigenutrecht@careyn.nl

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Regie verpleegkundige CVA-NAH - Utrecht Stad