HBO Verpleegkundige - Woerdblok - Naaldwijk

HBO Verpleegkundige (VZ)

Voor onze locatie Woerdblok in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een vooruitstrevende en enthousiaste HBO Verpleegkundige met oog voor kwaliteit en passie voor de ouderenzorg.
Jij bent een HBO Verpleegkundige met een goed oog voor kwaliteit. Je bent onderdeel van één van de zorgteams op de intramurale locatie in Naaldwijk. Je werkt nauw samen met dit zorgteam en de kwaliteitsverpleegkundige. Je bent 24 uur per week werkzaam, één dag hiervan besteed je volledig aan het werken aan kwaliteit.

Als HBO Verpleegkundige ontmoet je cliënten met verschillende zorgprofielen. Van cliënten met dementie tot cliënten met een lichamelijke aandoening. Je werkt op deze locatie met ouderen met somatische en/of (lichte) psychogeriatrische (PG) problematiek. Wij kijken samen met jou welke afdeling jou het beste ligt.

Jouw functie als HBO Verpleegkundige maken wij compleet door het leggen van de nadruk op het werken aan kwaliteit. ‘Samen werkt het beter’ gaat ook op voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit leveren wij met elkaar. Ieder teamlid is hierin verantwoordelijk voor de kwaliteit van leven van de cliënten en voor het functioneren van het team. Jouw rol als HBO Verpleegkundige is:
• Het waarborgen van de kwaliteit van zorg;
• Waar nodig doorvoeren van veranderingen om de kwaliteit van zorg te verbeteren;
• Je coacht je collega’s op het gebied van kwaliteit;
• Je haalt het beste uit anderen naar boven en neemt hen mee met jouw vooruitstrevende ideeën;
• Het welbevinden van de cliënten staat bij jou voorop;
• Je krijgt ruimte om deel te nemen aan Careyn brede projecten.

Wat breng je mee


• Je beschikt over een HBO verpleegkundige diploma en 24 uur per week beschikbaar;
• Je bent BIG geregistreerd;
• Je beschikt over de competenties: verantwoordelijk, zelfstandig en assertief;
• Je bent bekend met het werken in de zorg en verbeteren van kwaliteit;
• Je houd je graag bezig met innoveren en het doorvoeren van veranderingen;
• Je kunt anderen goed meekrijgen in jouw enthousiasme;
• Je durft dingen aan te kaarten, bent optimistisch en benaderbaar.

Dit mag je van ons verwachten


• Deze functie valt in FWG schaal 50 van de CAO VVT;
• Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
• Een arbeidsvoorwaarden keuzepakket;
• Reiskostenvergoeding;
• Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Careyn Wonen met Zorg

“Onze teams zijn heel divers en uniek, net als de bewoners van Woerdblok”

Een gezellige drukte, op dit ‘schiereiland’ van Naaldwijk vlakbij de woonboulevard. In Woerdblok kunnen ouderen op drie manieren wonen en als zorgprofessional kun je dan ook kiezen waar jij het beste gedijt.

In de hoge woontorens wonen mensen zelfstandig in een eigen appartement met 24-uurs zorg. Je werkt zoals in de wijkzorg, dus je maakt zelfstandig je ronde langs de diverse adressen, alleen weet je in Woerdblok dat er ergens in de torens nog iemand van je team loopt. Mensen hebben hier ook gewoon hun eigen huisarts, apotheek en therapeuten. Dat is anders bij het ‘beschut’ wonen. Op deze 2 (open) afdelingen wonen elk 8 beginnend dementerende ouderen die nog redelijk zelfstandig functioneren. Zij voelen zich thuis niet meer veilig en gedijen beter in een groep vanwege de structuur en sociale contacten. Er is een gezamenlijke huiskamer en er is veel aandacht voor een gezellige sfeer.

De 3e woonvorm is kleinschalig. Hiervoor zijn 4 (gesloten) woningen met elk 6 dementerende ouderen waar het net gaat als in een gezin: in de open keuken wordt gekookt en in de huiskamer hangt een prettige, veilige sfeer. Je werkt nauw samen met de arts, psycholoog en andere behandelaren en je team bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. En als het even lukt, trek je de familie er zoveel mogelijk bij, want wat is er nou leuker dat er meer mensen blijven eten, of op de thee komen? Goed voor de oudere, die opknapt met al die bekende gezichten.

Woerdblok heeft een gezellig en vol restaurant, er is een actief programma met activiteiten en een dagvoorziening voor cliënten van buiten. Zo zijn er meer huurders in het complex die dit stukje Naaldwijk leuk en levendig maken. Beneden is een kinderdagverblijf en regelmatig komt de plaatselijke kinderboerderij langs met konijntjes en cavia’s. Dan genieten ouderen, kinderen en dieren even met z’n allen tegelijk, wat prachtige momenten zijn!

Wie hier in Naaldwijk in een van de teams gaat werken, kan rekenen op een professioneel en leuk team. En wil je je verder bekwamen, of je gaan specialiseren, dan krijg je hier alle ruimte en ondersteuning. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Petra van Dijk, Manager Zorg Careyn Rozenhof en Woerdblok, via p.vandijk@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - Woerdblok - Naaldwijk