Nachtdier gezocht - HBO Verpleegkundige Snavelenburg - Maarssen

HBO Verpleegkundige (VZ)

Wij zoeken een Nachtdier. Ben jij onze nieuwe HBO Verpleegkundige?

Snavelenburg is een klein, gezellig en sfeervol huis. De locatie doet huiselijk aan, iedereen groet elkaar en in heel het huis is het rustig. Wij werken naast elkaar en met elkaar om optimale zorg voor de bewoners te bieden. Met familie hebben wij veel contact en zorgen zo samen voor een warm verblijf, een echt thuis. Een thuis waarbij de bewoner de regie in haar of zijn leven heeft.
Als Nacht Verpleegkundige plan, coördineer en bewaak je de kwaliteit van de zorg en voer je hierbij de regie. Je let op het totale functioneren van bewoners en bent in staat doorslaggevende beslissingen te nemen. Waar nodig ondersteun je het zorgteam op de afdeling bij verpleegtechnische handelingen. Je coacht je collega’s of neemt het proces over. Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Je bent proactief en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen kunnen echt bij jou terecht. Als HBO Verpleegkundige houdt je de ontwikkelingen in de gaten.

Wat breng je mee


  • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en BIG-geregistreerd.

  • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken.


Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • Careyn investeert graag in haar mensen en hun ontwikkeling.

  • Uren zijn in overleg.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (€ 2.717,16 tot € 3.942,98 o.b.v 36 uur) volgens de CAO VVT.

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

  • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Utrecht West

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een nachtje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken. Voor ons hoef je geen motivatiebrief te schrijven.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Arend Visser op nummer 06-51211217 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06-83483373 of via WhatsApp.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Nachtdier gezocht - HBO Verpleegkundige Snavelenburg - Maarssen