Helpende niveau 2plus - wijkteam Oost - Utrecht Stad

Helpende plus (TZ)

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor onze wijkteam in Oost zoeken wij een:
Helpende+ medewerker

Geen dag is hetzelfde en als jij ergens binnenstapt dan weet je precies wat er moet gebeuren. Dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor mensen, maakt werken voor jou zo bijzonder. Je houdt ervan een praatje te maken en hebt oog en oor voor wat mensen eigenlijk bedoelen en nodig hebben. Je werkt met je hart, dat gaat bij jou vanzelf. Je vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven, ook als ze kwetsbaarder worden. Je hebt je diploma Helpende op zak, kunt goed zelfstandig werken en schakelt je collega’s in op momenten waar jij signaleert dat dit nodig is.

Wat neem je mee?
• Je bent in het bezit van het MBO diploma Helpende niveau 2 (+). Je bent in bezit van een medicatiemodule
• Je bent in staat om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheid te nemen;
• Je bent communicatief, sociaal vaardig en bent flexibel inzetbaar;
• Je hebt een verzorgd uiterlijk;
• Je kunt goed samenwerken met collega's en andere partners in de wijk;
• Je bent geduldig en stressbestendig.

Wat wij bieden:
Careyn is als een van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. De functie is ingedeeld in FWG 25 (Helpende+) van de cao VVT. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Utrecht Stad

Deze wijken in Utrecht hebben een absolute aantrekkingskracht en charme en zijn dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Als je wilt werken met twee bijzondere uitersten, dan zit je goed bij een van de drie wijkteams (van 10-12 collega’s) in Utrecht Oost en Noord-Oost. In Oost (alles tussen Galgenwaard en Oudwijk) heb je te maken met de geboren en getogen Utrechters; het is lekker volks en je cliënten zijn tussen de 60-80 jaar. Je helpt bij chronische ziekte, hart- en vaatziekten, COPD, reuma. Je zult veel dingen uitleggen en checken of de adviezen van de arts nageleefd worden.

In Noord-Oost (alles tussen het Wilhelminapark en Tuindorp) ligt de leeftijd veel hoger, tussen de 75-100 jaar. Mensen hebben hier een andere leefstijl, zijn hoger opgeleid en verzamelen zelf ook allerlei informatie. Om het je gemakkelijk te maken, zijn ze je bij een indicatiestelling vaak 2 stapjes voor. Je moet goed beslagen ten ijs komen en kunt soms discussies verwachten. En nieuwsgierigheid bij wat je aan het doen bent als je een wond verzorgt. Gesprekjes gaan hier nooit over het weer. Als de huisarts aanraadt om iets te doen of te laten, doen ze dat vrijwel direct.

Al deze wijken hebben een absolute aantrekkingskracht en charme en zijn dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je hebt zowel veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid en daarmee invloed op de kwaliteit van de zorg. Behalve aan het begin van de dag, want dan start je samen met je wijkteam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Tijmen Huitink via T.Huitink@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niveau 2plus - wijkteam Oost - Utrecht Stad