MBO/HBO Verpleegkundige (0 uur) - Stadshospice - Utrecht Stad

MBO Verpleegkundige (TZ)

Careyn biedt zorg, hulp en ondersteuning aan mensen die hulpbehoevend zijn. Dit doen we door zorg te leveren op één van onze zorgcentra of thuis. Wij vinden het belangrijk dat iedereen er mag zijn. En kunnen we een handje helpen? Dan doen we dat graag! We vinden het belangrijk dat al onze collega’s het fijn vinden om bij ons te werken. Daar doen we iedere dag weer ons best voor. Want als jij hier met plezier werkt is de zorg voor onze bewoners en cliënten ook goed. Daar doen wij het voor!

Voor het Stadshospice in Utrecht zoeken wij een MBO/HBO Verpleegkundige.

Waar ga je werken?


Je komt als verpleegkundige te werken bij Stadshospice Utrecht, het enige hospice in de stad Utrecht. Het hospice staat in de wijk Lombok en bevindt zich in de voormalige parochie van de Antoniuskerk. Het heeft hierdoor een authentiek en sfeervol karakter. Het hospice heeft een kleinschalig karakter met plek voor 6 gasten. Voor een sfeerimpressie kun je kijken op www.stadshospiceutrecht.nl

Vanuit Careyn is een enthousiast vast verpleegkundig team werkzaam in het Stadshospice. Het verpleegkundig team werkt nauw samen met de coördinatie, vrijwilligers en andere betrokken disciplines. Als verpleegkundige werk je dag- en avonddiensten. Per dienst is er 1 verpleegkundige aanwezig die verantwoordelijk is voor de verpleegkundige zorg en de coördinatie hiervan. Samen met de aanwezige vrijwilligers zorg je voor de gasten en hun naasten. De nachtdiensten worden door het nachtteam van Careyn vervuld.

Wat zijn je taken?


 • Het bieden van integrale palliatieve zorg aan gasten op basis van hun wensen/behoeften.
 • Het begeleiden van naasten.
 • Het begeleiden van vrijwilligers op de werkvloer.
 • Verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en continuïteit van zorg.
 • Contact onderhouden met collega verpleegkundigen, de coördinatoren van het Stadshospice, huisartsen en andere disciplines.
 • Je voert overstijgende- en/of specifieke taken uit. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een zorgplan, het voorzitten en uitwerken van een multidisciplinair overleg, protocollenbeheer en het doen van de procesbewaking van het team.
 • Actieve betrokkenheid bij veranderprocessen in samenwerking met het Stadshospice.

Wat neem je mee?


 • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkundige.
 • Je bent beschikbaar voor dag- en avonddiensten.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt affiniteit met palliatieve zorg. Kennis en ervaring op dit gebied is een pré.
 • Je bent in staat om besluitvaardig en daadkrachtig te anticiperen op het (naderend) levenseinde.
 • Je bent communicatief vaardig, integer, stressbestendig, proactief en je bent empathisch.

Wat bieden wij jou?


 • Voor deze functie zit je als MBO-verpleegkundige in de salarisschaal 45 (min. €2.695,33 tot max. €3.848,27). Als HBO-verpleegkundige zit je in salarisschaal 50 (min. €3.013,60 tot max. €4.370,94 o.b.v. 36 uur). Dit is conform CAO VVT.
 • Een vast dienstverband.
 • Wij denken ook aan jou en bieden jou onder andere: een ergocoach die jou tijdens je werk kan helpen en kan je deelnemen aan yogalessen.
 • Verschillende ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Wil je nog meer weten over onze andere arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze pagina “Arbeidsvoorwaarden”

Utrecht Stad

De mensen waar je thuis komt in deze wijken zijn heel uiteenlopend van aard. Je hebt veel te maken met ouderen en chronisch zieken en regelmatig is de sociaaleconomische status laag, de geletterdheid niet hoog en de leefstijl niet erg gezond. Het team Kanaleneiland/Rivierenwijk/Dichterswijk/Transwijk telt 18 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. De teams in West Noord (Lombok) en West Zuid (Oog in Al) bestaan uit circa 14 collega’s. Boeiend aan deze wijken is dat je niet alleen goed samen werkt met de huisarts, de diëtist en de fysiotherapeut, maar ook met maatschappelijke ondersteuning. Er vindt regelmatig overleg met hun plaats en dat komt de cliënt ten goede!

Het wijkkantoor is de uitvalsbasis van waaruit de zorg georganiseerd en geleverd wordt. Je eigen wijkteam heeft minimaal 1 keer per maand een teamoverleg, waarbij jullie de dagelijkse en thematische zaken bespreken in een open en veilige sfeer. Het is leuk als je mee kunt denken aan verbeteringen. Zo is preventie bij diabetes en COPD belangrijk en help je om leefstijl te verbeteren met afvallen en meer bewegen. Ook doe je vaak aan valpreventie. Zo jammer dat die nieuwe sloffen met die leuke pompoenen die je cliënt heeft meegenomen van een vakantie echt te glad en te wijd zijn! Je adviseert haar anti-slipsokken en legt uit waar ze nog meer op kan letten om niet meer te vallen. ‘Zorgmijders’ vind je een extra uitdaging, mensen die eerst van geen hulp willen weten. Als je het vertrouwen wint en iemand die eerst niet meer naar buiten wilde toch weer de eerste stappen zet, kan je dag niet meer stuk.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct knop’. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Bart van ’t Hof, Manager Stadshospice Utrecht via 06- 82 119 819 of mail naar B.vanthof@careyn.nl.

Wil je met onze verpleegkundige Tessa Menick praten over haar werk bij Stadshospice Utrecht? Dat kan natuurlijk ook. Tessa is te bereiken op het telefoonnummer 06-22 066 930.

Goed om te weten: voor de veiligheid van onze gasten en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren.

Ja Ik solliciteer graag als MBO/HBO Verpleegkundige (0 uur) - Stadshospice - Utrecht Stad