MBO Verpleegkundige Acute Dienst - Voorne-Putten en Rozenburg

MBO Verpleegkundige (TZ)

Ben jij een avond- en nachtdier en hou je ervan om direct de handen uit de mouwen te steken in acute situaties, ’s avonds, in het weekend of ’s nachts? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het kan zijn dat iemand simpelweg uit bed is gevallen, maar het kan ook zijn dat de situatie vraagt om complexe verpleegzorg. Jij kunt goed inschatten wat er nodig is, je reageert snel en je kunt het vervolgtraject in gang zetten. Bij een crisissituatie neemt de huisarts contact met je op, je krijgt de bijzonderheden en je gaat erop af. Het is goed mogelijk dat je de dienstauto in moet, want het werkgebied beslaat Voorne-Putten en Rozenburg. Ben je stressbestendig en hou je van uitdagingen? Dat komt goed uit, want je zult vaak je weg moeten vinden op onbekende plekken.

Hoeveel uur je beschikbaar bent is bespreekbaar. We bekijken graag de mogelijkheden met betrekking tot jouw wensen. Kom jij ons Careyn team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee


 • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde en BIG geregistreerd.

 • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze cliënten.

 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstandig, proactief én je kunt goed samenwerken.

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken.

 • In verband met de verschillende locaties in de regio is een rijbewijs noodzakelijk.


Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze functie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • Je wordt extra- en intramuraal ingezet en werkt samen met andere organisaties.

 • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 met uitloop garantieschaal FWG 50 (€ 2.422,65 tot € 3.471,49 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

 • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Anouk van der Meer, telefoonnummer 06-20 442 327.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige Acute Dienst - Voorne-Putten en Rozenburg