MBO Verpleegkundige (avonddienst) - wijkteam Montfoort

MBO Verpleegkundige (TZ)

Vandaag eet je eerst vroeg met de kinderen en zodra je partner thuis is ga jij met de fiets op pad in je eigen woonplaats. Wat ben je blij dat je toch weer je eigen vak als verpleegkundige kunt uitoefenen in het wijkteam Montfoort. Vandaag ga je eerst bij meneer Adams langs om hem te helpen naar bed te gaan met de transfers van een tillift, omdat hij niet meer zelfstandig deze transfer kan maken. Bij mevrouw Dirks weet je dat je steevast wordt verwelkomd met een heerlijke kop thee. Ze laat je echt merken hoe blij zij met jou is en met jouw hulp nog thuis kan wonen. Je gaat daarna ook nog even langs bij een andere cliënt, die erstig ziek is om te vragen of ze je ondersteuning nog nodig heeft en je houdt contact met de huisarts. Je collega belt met de vraag of je een cliënt kunt overnemen, je overlegt even met het thuisfront en geeft aan dat het wel gaat lukken. Zo vliegt je avond voorbij en fiets je met een voldaan gevoel weer naar huis. Het is fijn dat je met deze 2 avonden werk een goede balans kunt vinden tussen privé en werk.

Wat breng je mee


  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.
  • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Kom jij ons Careyn team versterken in Montfoort? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit bieden wij


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.
  • Je werkt 1 tot 2 avonden in de week in diensten van 3 tot 6 uur. Werk je liever meer avonden? Geen probleem, samen kijken we naar de mogelijkheden.
  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 45, maximaal € 3.754,41 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Utrecht West

“Aandacht voor elkaar zit ‘m in kleine dingen. Bij ons voel je je gewaardeerd en ondersteund"

Het zijn oude, schilderachtige plaatsen, Montfoort en Linschoten en vanaf de vroege middeleeuwen al geliefd om te wonen. Je vindt hier pittoreske huizen met luiken langs oude watertjes en ook een heel sterk sociaal netwerk. Mensen zien echt naar elkaar om, wat mooi is om te merken in jouw werk!

De 2 wijkteams werken zelfstandig en autonoom. Je neemt vanzelfsprekend eigen verantwoordelijkheid en voelt dat je je echt mag ontwikkelen en alle ruimte en mogelijkheden krijgt om je deskundigheid te vergroten. Het wijkteam in Linschoten telt 10 verzorgdenden en verpleegkundigen en in Montfoort heb je zo’n 18 collega’s. Er is weinig hiërarchie en veel aandacht voor elkaar. Fijn om te weten: er zijn korte lijnen met zowel de huisarts, apotheek en fysiotherapeut, maar ook met de maatschappelijke ondersteuning en de gemeente. Zo is de dementieconsulent goed bereikbaar en is het gemakkelijk om gebruik te maken van de gespecialiseerde wond- en stoma verpleegkundigen van Careyn. Cliënten zijn veelal ouderen en chronisch zieken en het komt voor dat je iemand uit de fruitboomgaard moet halen waar hij appels aan het plukken is…

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Karin de Paauw via 06-13 64 78 98.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige (avonddienst) - wijkteam Montfoort