MBO Verpleegkundige - Hospice Vleuten - Utrecht Stad - flexcontract

MBO Verpleegkundige (TZ)

De hospice biedt een thuis aan mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Wil jij als verpleegkundige samen met vrijwilligers hoogwaardige zorg bieden aan deze mensen? Als verpleegkundige in het hospice draag je zorg voor de professionele zorgverlening op het gebied van verpleging en verzorging.

De hospice maakt deel uit van een kleinschalig wijkteam. Je hebt dag- of avonddienst doordeweeks en in het weekend. De nachtzorg wordt door vrijwilligers en professionele nachtzorg verzorgd. Als jij de nieuwe verpleegkundige in deze hospice wordt, kom je te werken in een fris en professioneel (verpleegkundig) team dat aandacht besteed aan deskundigheid en kwaliteit van zorg. Jouw team streeft naar een goede samenwerking met de vrijwilligers en coördinatoren van het hospice, huisartsen en andere betrokken disciplines. Wil jij ook de tijd nemen en aandacht hebben voor de gast en zijn/haar familie? Dan is deze vacature voor jou de moeite waard.

Dit neem je mee:
- Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5 en je hebt recente ervaring als verpleegkundige in de palliatief-terminale zorg.
- Je bent BIG geregistreerd en bevoegd en bekwaam tot risicovolle en voorbehouden handelingen.
- Je bent bereid om als het nodig is overstijgende- en/of specifieke taken op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een zorgplan, beheerder zijn van protocollen, het doen van de procesbewaking van het team.
- Je bent communicatief vaardig, integer, stressbestendig, proactief, accuraat en je bent empathisch.
- Je bent in staat om een samenwerkingsrelatie op te bouwen met de vrijwilligers en andere betrokken hulpverleners.
- Je bent bereid om flexibel te werken. Het kan zijn dat je sporadisch in de wijk wordt ingezet om bij een aantal cliënten zorg te verlenen. Dit gebeurt altijd in overleg.
- Je bent in staat besluitvaardig en daadkrachtig te anticiperen op het (naderend) levenseinde.
- Kennis en ervaring op het gebied van palliatieve zorg is een pre, je hebt bijscholing gevolgd ten aanzien van deze doelgroep.

Dit bieden wij:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je komt te werken in een gezellig en hecht team en ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Bart van 't Hof, Manager Zorg, via B.vanthof@careyn.nl of 06 82119819.

Of solliciteer via onderstaande 'sollicitatiebutton'.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Hospice Vleuten - Utrecht Stad - flexcontract