MBO Verpleegkundige (nacht) - wijkteams Utrecht Stad en Utrecht West

MBO Verpleegkundige (TZ)

Als oproep verpleegkundige in de nachtzorg heb je een uitdagende baan! Je verleent zorg gedurende de hele nacht bij een terminale cliënt waarbij je de cliënt, maar ook zijn/haar naasten begeleidt. Het werkgebied is Utrecht en Utrecht West (De Ronde Venen, Stichtse Vecht en regio Woerden). In onderling overleg met je collega's word je ingezet in dit gebied.
Als verpleegkundige in de nacht begeleid je de cliënt en ben je verantwoordelijk voor de zorg. Naast de verzorgende taken voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega’s. Je werkt van 22.30 tot 6.30 uur.

Careyn staat voor kwaliteit van leven. Dit geven wij vorm door persoonlijke zorg in de directe leefomgeving van de cliënt te organiseren. Werk jij met ons mee in de nachtzorg?

Dit kun je van ons verwachten


  • Wij bieden je een oproep contract aan.
  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, maximaal € 3.754,41 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
  • We bieden je een plek waarin je een grote rol kunt vervullen in de laatste fase van het leven van de cliënt.

Wat wij verwachten


  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.
  • Je hebt affiniteit voor de laatste levensfase van onze cliënten.
  • Je bent in staat om te reageren op de zorgvraag van de cliënt en zijn familie.
  • Je hebt een groot empathisch vermogen.

Utrecht West

In het district Utrecht West zijn drie regio’s, namelijk: de Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden en omgeving. In deze regio’s bevinden zich onze drie verpleeghuizen en door heel het district zijn onze wijkteams actief. Wij hebben 1850 cliënten/bewoners, 1250 medewerkers en 500 vrijwilligers.

In een veld met veranderende zorgvraag, nieuwe overheidsinitiatieven, technologische ontwikkelingen en een toename van ketenpartners en netwerken maakt Careyn Utrecht West duidelijke keuzes om goede zorg te kunnen blijven bieden aan onze bewoners en cliënten.

De missie van Careyn is om één van de meest gewaardeerde partners te zijn zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens: altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest. Daarbij zoek je steeds naar mogelijkheden / innovaties die de zorg doelmatiger kunnen maken of de zorg aan cliënten kunnen verbeteren.

Careyn Utrecht West grijpt de missie met beide handen aan, we nemen onze multidisciplinaire teams mee in het “persoonsgericht werken” waarbij we ons telkens weer afvragen wat we kunnen doen om onze cliënten beter te leren kennen en hen de kwaliteit van leven te geven die ze wensen. Onze kernwaarden zijn: Nabij, Nieuwsgierig, Geborgen en Bewust. Dit zie je terug in de stijl van leidinggeven van de managers. We bouwen samen verder aan Lerende teams: teams waar stagiaires en leerlingen een belangrijk deel uitmaken van het team en waar we bouwen aan een leerklimaat waar iedereen van iedereen leert, waar teams actief zoeken hoe het elke dag weer een beetje beter kan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het nachtteam. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op 030-2588208 tussen 13.00 en 15.00 uur. Je kunt hen ook mailen: nachtzorgutrechtwest-stad@careyn.nl.

Of neem contact op met Miriam Dwarswaard-Enkelaar via 06-57 770 874 of met onze recruiter Wanda Vermeulen via WhatsApp 06-83483373.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige (nacht) - wijkteams Utrecht Stad en Utrecht West