MBO Verpleegkundige - wijkteams - Breukelen - Loenen - Maarssen

MBO Verpleegkundige (TZ)

Als verpleegkundige in de wijk kun je overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je brengt een katheter in, dient medicijnen toe en injecties. Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je nachtzorg in. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij als verpleegkundige het aanspreekpunt en je houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Je ondersteunt de wijkverpleegkundige bij het indiceren en stelt het zorgplan op. Je kunt je eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals mondzorg, eenzaamheid in de wijk, mantelzorg of taakhouder MOZ (meldingen onvoorziene gebeurtenissen in de zorg). Je kwaliteiten worden optimaal ingezet. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het maakt dat je ook veel kunt betekenen!

Ons Team


“Jullie hebben het als team onderling altijd zo gezellig” is wat wij vaak terug horen van de cliënten. Wij vinden het dan ook erg gezellig om met elkaar koffie te drinken, aandacht te hebben voor elkaar of om samen op stap te gaan. Naast de gezelligheid staat ook de kwaliteit van zorg hoog in ons vaandel, cliënten vinden ons deskundig en ervaren de zorg als passend. Wij signaleren laagdrempelig en zetten preventief interventies in. Als team zijn wij in voor vernieuwing.
In ons gebied vind je ook de huisartsen, fysiotherapeuten, apotheek etc. Huisartsen en 1e lijns collega’s werken graag met ons samen.

Jouw profiel


 • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.
 • Afhankelijk van de uren die je werkt werk je minimaal 2 weekenden in de maand en ben je bereid om avonddiensten te draaien.
 • Je bent innovatief en kunt out of the box denken.
 • Je staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.
 • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Dit bieden wij


 • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week tot een maximum van 28 uur per week.
 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, maximaal € 3.848,27 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband 36 uur met een vast contract met een proefperiode van twee maanden.
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Utrecht West

“Blij als we mensen momenten van geluk kunnen bezorgen in hun eigen omgeving” Vanuit Breukelen, het heerlijke dorpje aan de Vecht met buitenplaatsen en landhuizen van kooplieden uit de gouden eeuw, werken 3 wijkteams: Centrum, Binnen en Buiten.

In Centrum en Binnen heb je veelal te maken met mensen die zorg vanzelfsprekend vinden. In het poldergebied van Buiten echter, kom je regelmatig bewoners tegen met korsetten en onderjurken die het nog niet zo gemakkelijk vinden om zorg te aanvaarden. Je houdt van die diversiteit. Of je nu in een prachtig landhuis werkt, een boerderij of in een volkswijkje, je zult altijd doorvragen en zoeken naar de vraag achter de eerste zorgvraag: iemand die hulp nodig heeft bij steunkousen, kan tenslotte heel eenzaam blijken te zijn. Dan is er iets anders nodig dan hulpmiddelen en ergotherapie!

De teams in Breukelen zijn erop gericht om de echte hulpvraag op tafel te krijgen. Het streven is steeds dat mensen ‘momenten van geluk’ voelen in hun eigen omgeving. De teams zijn hecht en er is regelmatig overleg met de huisartsen in de regio.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!
Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Miriam Dwarswaard-Enkelaar (Manager Zorg) via 06-57 770 874, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - wijkteams - Breukelen - Loenen - Maarssen