MBO Verpleegkundige - wijkteams Delft

MBO Verpleegkundige (TZ)

Word jij blij van het coördineren van de zorg en een flinke portie verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verpleegkundige in de wijk sta je dichtbij je cliënten en zie je dagelijks hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je kunt goed overstijgend denken en je vraagt door waar nodig. Je denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige.

Jouw profiel


Als MBO Verpleegkundige kun je goed omgaan met ouderen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent, is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om samen met je cliënt hun persoonlijke doelen te behalen.

Waar ga je werken


Ons werkgebied in Delft is goed bereikbaar, zowel met de auto, het OV als op de (dienst)fiets. Wij werken met zeven wijkteams op drie verschillende locaties. Je komt te werken in één van onze wijkteams, net welke bij jou past. Wij horen graag jouw wensen en passen onze mogelijkheden daar op aan. Elke team bestaat uit collega’s, die collegiaal zijn en passie hebben voor het vak. Daarnaast ondersteunen de teams elkaar wanneer dit nodig is. Binnen de teams vinden wij het belangrijk, dat wij oog hebben voor elkaar, goede kwaliteit van zorg leveren en elkaar de ruimte geven om te ontwikkelen.

Wat vragen wij


Je hebt je diploma Verpleegkunde niveau 4 en BIG-registratie op zak.

Dit bieden wij


 • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
 • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
 • Werktijden zijn in overleg (dag-, avond-, weekenddiensten).
 • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 45.
 • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

 • Careyn Zorg Thuis

  Bij de mensen thuis komen is in Delft elke keer een verrassing. Er zijn 5 locaties met allemaal een eigen karakter en een eigen wijkteam. Zo werk je in het team Buitenhof voornamelijk met mensen uit verschillende culturen. Datzelfde is het geval in Voorhof, waar veel mensen wonen in de vele hoogbouw van de wijk dat wordt afgewisseld met veel groen.

  Werk je in de gezellige binnenstad, dan is je fiets is onmisbaar. Met de auto naar cliënten gaan is uitgesloten, want die krijg je niet geparkeerd in de mooie oude straatjes. In Oost wonen gemiddeld meer ouderen dan in de andere wijken. Ook zij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Je werk hier is rustig, gelijkmatig en redelijk voorspelbaar. Bij het team van de Pootstraat in de buurt Westerkwartier ten zuidwesten van het station, werk je in een wijk waar nog veel kleine arbeiderswoningen te vinden zijn en de gemiddelde leeftijd een stuk lager ligt dan in oost. Kortom, een stad met veel verschillende gezichten en genoeg uitdagingen waar jij echt wat kunt toevoegen.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Voor meer informatie over deze vacature WhatsApp of mail met Ilse van Ballegooij via 06-12 912 093 of i.vanballegooij@careyn.nl.

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - wijkteams Delft