MBO Verpleegkundige - wijkteam Maarssenbroek

MBO Verpleegkundige (TZ)

Kom jij als verpleegkundige ons Careyn team versterken in Maarssenbroek?

Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Over onze vacature

Als verpleegkundige in de wijk kom je bij verschillende mensen thuis om zorg te verlenen. Wat dit zo leuk maakt, is dat geen dag, maar ook geen één zorgverleningsmoment en/of cliënt, hetzelfde is, kortom: “achter elke voordeur schuilt een ander verhaal.” Daarom ben jij een ster in de omgang met verschillende mensen en in het creatief omgaan met de middelen die je voor handen hebt. Je kunt goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je komt veel verschillende verpleegtechnische handelingen bij ons tegen, dat maakt werken bij Careyn uniek. Van katheters inbrengen, blaasspoelen, stoma’s verzorgen tot IM injecties als nefrodrains en VAC-therapie: jij draait je hand er niet voor om. Je kunt preventief denken, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je nachtzorg in. Jij bent het aanspreekpunt voor je cliënt en houdt contact met de huisarts en andere disciplines. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Nachtdiensten hebben wij in de wijkzorg niet, ook geen avond- of nachtbereikbaarheid, zo kun je jouw werk en privé prima combineren. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt vind je prettig, want dat maakt dat je ook veel kunt betekenen voor zowel de cliënten als voor het team.

Wat vinden onze collega’s

“Als verpleegkundige in de wijk heb je een heel divers takenpakket. Ik vind het fijn om van huis naar huis te gaan, want daardoor ben ik tijdens mijn werk ook veel in de buitenlucht. Extramuraal werken werkt voor mij daarom het beste.”
“Wij hebben cliënten met zeer verschillende achtergronden. Ieder met zijn/haar eigen verhaal en ervaringen. Mooi om hiervan deel te mogen uitmaken!”
“Dankzij ons kunnen de cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dáár doe ik het voor.”
“Careyn is een mooie organisatie die altijd aan het vernieuwen/verbeteren is. Ik vind het prettig dat er geluisterd wordt naar tips en dat er ook echt iets mee gedaan wordt. Zo maken wij Careyn met zijn allen, sterk en vooruitstrevend.”

Wat verwachten wij

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde niveau 4 en BIG registratie op zak óf bent bereid deze te behalen. Ben je zij-instromer (met of zonder ervaring in de zorg) en wil je graag werken als Verpleegkundige niveau 4? Ook dan nodigen wij jou van harte
 • uit om te solliciteren.

 • Je wilt met aandacht onze cliënten zorg bieden.

 • Plezier in wat je doet: een fijne collega en een prettige zorgverlener voor de cliënten.

 • Flexibel zijn en open staan voor vernieuwing.


Dit mag je van ons verwachten

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZWKom langs bij de Meet & Greet om kennis te maken met Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 01 november: Maria-Oord in Vinkeveen van 14:00u- 15:00u (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Dinsdag 08 november: Snavelenburg in Maarssen van 14:00u-15:00u (Snavelenburg 1|3603 GN | Maarssen)

 • Dinsdag 18 oktober: Weddesteyn in Woerden van 14:00u-15:00u (Utrechtsestraatweg 50| 3445 AS | Woerden)

Of ken je iemand waarvoor dit ideaal is? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en naar Wanda vragen. Stel Wanda al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.Utrecht West

“Huisartsen willen ons het liefst voor hun cliënten en daar zijn we best trots op”

Maarssenbroek, ingeklemd tussen het water van het Amsterdam-Rijnkanaal en de A2, bestaat sinds de jaren ’70 voor het grootste deel uit nieuwbouw. Hier werken 2 hechte wijkteams en als je wilt, kun je alles op de fiets doen. Beter zelfs, want door de fietstunnels die de wijken verbinden ben je sneller dan met de auto.

Team Maarssenbroek-Noord (met 11-12 verzorgenden en verpleegkundigen) houdt kantoor in het gezondheidscentrum Spechtenkamp, team Maarssenbroek-Zuid (met 11 verzorgenden en verpleegkundigen) is gevestigd in gezondheidscentrum Boomstede. In dit splinternieuwe gebouw zitten ook de huisartsen, de apotheek, fysiotherapeuten, diëtist en logopedist. Fijn voor het team, want dat zorgt voor directe, korte lijnen. Overleg gaat dan ook gemakkelijk en er is een structureel multidisciplinair overleg.

Je opereert vooral zelfstandig, maar weet dat er tegelijk andere collega’s in de buurt zijn op wie je terug kunt vallen. Cliënten zijn veelal ouderen en je maakt je er sterk voor dat je hun behoeften en wensen centraal stelt in plaats van ziekte. Omdat je een flinke verantwoordelijkheid hebt, is het fijn dat je een maandelijks teamoverleg hebt. En voor de ontspanning regelmatig team uitjes, leuk!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Miriam Dwarswaard op nummer 06 57 77 08 74.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - wijkteam Maarssenbroek