Verpleegkundige - wijkteam Loenen

MBO Verpleegkundige (TZ)

Als verpleegkundige in de wijk kan goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je legt een infuus aan, dient medicijnen toe en injecties. Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je nachtzorg in. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij als verpleegkundige het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Jij bent blij dat je je eigen (parttime) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen als verpleegkundige!

Dit kun je van ons verwachten


  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

  • Je kunt bij ons al vanaf 8 uur tot maximaal 28 uur per week werken.

  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een 36 urige werkweek.

  • Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  • We bieden je een contract voor een jaar, die we omzetten naar vast als we het met elkaar kunnen vinden.


Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige en bent BIG geregistreerd.

  • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Kom jij ons Careyn team versterken in het wijkteam Loenen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Utrecht West

“We werken in een prachtige omgeving met al die slootjes. En parkeerproblemen? Die kennen we hier niet”

Het is een waterrijke en landelijke omgeving, het gebied tussen Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland en Nigtevecht. Je komt binnen op boerderijen, in nieuwbouw, woonarken, sociale huurwoningen en gerenoveerde pareltjes. Logisch dat je ook echt afwisselende mensen ontmoet, waaronder prachtige paradijsvogels met bijzondere verhalen. Je hebt hier ruim de tijd voor iedere cliënt en dus ook voor een praatje. Fijn! Zo kun je tussen de regels door signaleren of er nog andere zaken spelen dan waarvoor jij komt.

Je werk is dynamisch en uitdagend. Elke dag is anders. Het wijkteam werkt vanuit het kantoor in Vreeland en is groot: het bestaat uit 16-17 mensen en de sfeer is open en gemoedelijk. Door de kleine kernen zijn er niet veel huisartsen en dat betekent dat het contact met hen gemakkelijk is: je loopt gewoon even binnen. Ook de fysiotherapeut en de apotheek ken je persoonlijk en zij kennen jou. Goed als je vragen hebt, of even wilt overleggen bij een medicatie! Voor de cliënt is dat natuurlijk ook handig, want hoe mooi is het als de douchebeurt die jij met hem doet, kunt combineren met de oefeningen die hij van de fysiotherapeut heeft gekregen?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Miriam Dwarswaard op telefoonnummer 06 57 77 08 74.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - wijkteam Loenen