Thuisbegeleider - Nissewaard

Thuisbegeleider

Zoek jij een leuke baan in de maatschappelijke dienstverlening en ben je een heuse generalist op dit vlak? Dan is een plekje binnen het thuisbegeleidingsteam van Careyn misschien iets voor jou!

Thuisbegeleiding is gericht op het structureren van het dagelijks leven, het bevorderen van zelfregie, het weer leren grip te krijgen op het leven en het versterken van het sociale netwerk en de participatiemogelijkheden van cliënten. Een thuisbegeleider bij Careyn gaat uit van de kracht van de cliënt. De zorgsector, waarin Careyn opereert, is een dynamische omgeving. Careyn levert hierin een volledig en toonaangevend assortiment preventie-, zorg- en behandeling in het woongebied van de cliënt. De dienstverlening sluit naadloos aan op iedere levensfase, van jong tot oud, de dagelijkse ‘thuis’ omgeving en de specifieke omstandigheden van de cliënt. Careyn bevindt zich op het snijvlak van zorg en welzijn, cure en care, eerste- en tweedelijnszorg, preventie en nazorg.

Voor de regio Nissewaard zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Thuisbegeleider voor 16 uur tot 24 uur per week.

Kennismaken met de professionals van ons team en een keertje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


 • Minimaal MBO niveau 4 (Social Work, MMZ, SPW of vergelijkbaar).
 • Je bent een generalist en hebt kennis van psychiatrische ziektebeelden, verstandelijke beperking, verslavingsproblematiek, opvoedkundige vraagstukken en dementie.
 • Je hebt kennis van de gezonde ontwikkeling van kinderen (leeftijdsadequaat gedrag).
 • Je beschikt over ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je werkt zelfstandig en plant je eigen werk, je bent stressbestendig en een verbinder.
 • Je kunt omgaan met mensen die in een multiprobleem situatie verkeren.
 • Je beschikt over een uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en vaardig met de computer.
 • Je werkt methodisch en bekend met het werken met zorgplannen.
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail, bel of WhatsApp met Jenny Schemkes via j.vanhoudt@careyn.nl of 06-83 078 949.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Thuisbegeleider - Nissewaard