Verzorgende IG (avonddienst) - wijkteam Montfoort

Verzorgende IG (TZ)

Elke dag is een feestje omdat jou werk zo waardevol is als Verzorgende IG in het wijkteam Montfoort. Vandaag ga je eerst bij mevrouw Adams langs om haar te helpen met de verzorging van haar wond. Bij meneer Dirks weet je dat je steevast wordt verwelkomd met een heerlijke kop thee. Hij laat je echt merken hoe blij hij met jou is en met jouw hulp nog thuis kan wonen. Je collega belt met de vraag of je een cliënt kunt overnemen, je overlegt even met het thuisfront en geeft aan dat het wel gaat lukken. Zo vliegt je avond voorbij en fiets je met een voldaan gevoel weer naar huis. Het is fijn dat je met deze 2 avonden werk een goede balans kunt vinden tussen privé en werk.

Wat breng jij mee


 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG

 • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren

 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn

Kom jij ons Careyn team versterken in Montfoort? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit bieden wij


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers

 • Je werkt 1 tot 2 avonden in de week in diensten van 3 tot 6 uur. Werk je liever meer avonden? Geen probleem, samen kijken we naar de mogelijkheden

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, maximaal € 2.845,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur). Als je na 20.00 uur of in het weekend werkt ontvang je een onregelmatigheidstoeslag

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  “Aandacht voor elkaar zit ‘m in kleine dingen. Bij ons voel je je gewaardeerd en ondersteund"

  Het zijn oude, schilderachtige plaatsen, Montfoort en Linschoten en vanaf de vroege middeleeuwen al geliefd om te wonen. Je vindt hier pittoreske huizen met luiken langs oude watertjes en ook een heel sterk sociaal netwerk. Mensen zien echt naar elkaar om, wat mooi is om te merken in jouw werk!

  De 2 wijkteams werken zelfstandig en autonoom. Je neemt vanzelfsprekend eigen verantwoordelijkheid en voelt dat je je echt mag ontwikkelen en alle ruimte en mogelijkheden krijgt om je deskundigheid te vergroten. Het wijkteam in Linschoten telt 10 verzorgdenden en verpleegkundigen en in Montfoort heb je zo’n 18 collega’s. Er is weinig hiërarchie en veel aandacht voor elkaar. Fijn om te weten: er zijn korte lijnen met zowel de huisarts, apotheek en fysiotherapeut, maar ook met de maatschappelijke ondersteuning en de gemeente. Zo is de dementieconsulent goed bereikbaar en is het gemakkelijk om gebruik te maken van de gespecialiseerde wond- en stoma verpleegkundigen van Careyn. Cliënten zijn veelal ouderen en chronisch zieken en het komt voor dat je iemand uit de fruitboomgaard moet halen waar hij appels aan het plukken is…

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

  Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

  Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Karin de Paauw via 06-13 64 78 98.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG (avonddienst) - wijkteam Montfoort