Verzorgende IG - wijkteams Westland

Verzorgende IG (TZ)

Ben jij graag de steun en toeverlaat van onze cliënten en vind jij het heerlijk als geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tandenpoetsen en aankleden. Je verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van medicijnen. Jouw doel is om mensen te stimuleren in hun zelfstandigheid. Je bent betrokken bij je cliënt en daar krijg je veel voor terug.

Wat breng je mee


Je hebt een passie voor de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen, je bent blij met elke stapje vooruitgang. Je bent een echte aanpakker.

Waar ga je werken


Westlanders zijn sociaal en hebben een uitgebreid netwerk. Dat is prettig bij de zorg en het helpt mensen om zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te laten houden. Aan de andere kant praten ze niet snel over hun problemen en als ze dat doen, dan is het vaak meteen raak. Het is daarom belangrijk, dat je goed kijkt en luistert naar wat iemand nodig heeft. Want een indicatie van bijvoorbeeld twee keer per week helpen met douchen, kan snel uitlopen in ondersteuning bij de huishouding en andere verpleegkundige of verzorgende zorg.
Onze 9 wijkteams in dit gebied bestaan ook uit medewerkers, die houden van doorpakken. Maar naast aanpakkers zijn het ook betrokken en gezellige teams, die het leuk vinden om met elkaar te barbecueën, bowlen en samen dingen op te pakken.

Wat vragen wij


Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak.

Dit mag je van ons verwachten


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.

  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.

  • Uren zijn in overleg (tussen de 4 tot 32 uur per week).

  • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 35.

  • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Joke Schokker via telefoonnummer 06-13 928 088 of stuur een mail naar j.schokker@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteams Westland