Verzorgende IG - wijkteam Händellaan - Delft

Verzorgende IG (TZ)

Als Verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tandenpoetsen en aankleden. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij jouw cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug! Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen. Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is, zelfs geen uur.

Wij zoeken een leuke en flexibele collega die ons team komt versterken, vooral als je avonden wilt werken ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar!

Kom jij ons gezellige team versterken in Delft? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wij zijn een hecht team, dat zich elke dag inspant om de cliënten te voorzien van excellente zorg. Daarnaast is er veel aandacht voor het groepsgevoel: wekelijks een gezamenlijke lunch en regelmatig een uitje met elkaar horen daarbij. Als je proeftijd van twee maanden voorbij is en je wilt bij ons blijven, dan gaan wij dit met een gezamenlijke lunch vieren. Voor je aan je eerste werkdag begint, ontvang je een mooie bos bloemen van ons.

Wat breng je mee


  • Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren.
  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG.
  • Je bent een teamspeler, communicatief sterk, proactief, flexibel en oplossingsgericht.
  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf, de cliënt als voor het team.
  • Een eigen fiets is fijn, gebruikmaken van een leenfiets is ook mogelijk.

Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (max. € 3.025,81 o.b.v. 36 uur) van de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
  • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Careyn Zorg Thuis

Bij de mensen thuis komen is in Delft elke keer een verrassing. Er zijn 5 locaties met allemaal een eigen karakter en een eigen wijkteam. Zo werk je in het team Buitenhof voornamelijk met mensen uit verschillende culturen. Datzelfde is het geval in Voorhof, waar veel mensen wonen in de vele hoogbouw van de wijk dat wordt afgewisseld met veel groen.

Werk je in de gezellige binnenstad, dan is je fiets is onmisbaar. Met de auto naar cliënten gaan is uitgesloten, want die krijg je niet geparkeerd in de mooie oude straatjes. In Oost wonen gemiddeld meer ouderen dan in de andere wijken. Ook zij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Je werk hier is rustig, gelijkmatig en redelijk voorspelbaar. Bij het team van de Pootstraat in de buurt Westerkwartier ten zuidwesten van het station, werk je in een wijk waar nog veel kleine arbeiderswoningen te vinden zijn en de gemiddelde leeftijd een stuk lager ligt dan in oost. Kortom, een stad met veel verschillende gezichten en genoeg uitdagingen waar jij echt wat kunt toevoegen.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

Bianca Poldervaart via 015-2191801 of b.poldervaart@careyn.nl, of met
Hannelore van Leipsig via 015-2191807 of h.vanleipsig@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam Händellaan - Delft