Verzorgende IG - wijkteam Loenen

Verzorgende IG (TZ)

Als verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht je ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie. Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen werktijden (parttime) kunt indelen, zodat je als verzorgende IG een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.

  • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Kom jij ons Careyn team versterken in het wijteam Loenen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat kun je van ons verwachten


  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden en je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • Je kunt bij ons al vanaf 8 uur tot maximaal 28 uur per week werken

  • Voor deze functie word je ingeschaald in salarisschaal: FWG 35 minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21.

  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid)

Utrecht West

“We werken in een prachtige omgeving met al die slootjes. En parkeerproblemen? Die kennen we hier niet”

Het is een waterrijke en landelijke omgeving, het gebied tussen Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland en Nigtevecht. Je komt binnen op boerderijen, in nieuwbouw, woonarken, sociale huurwoningen en gerenoveerde pareltjes. Logisch dat je ook echt afwisselende mensen ontmoet, waaronder prachtige paradijsvogels met bijzondere verhalen. Je hebt hier ruim de tijd voor iedere cliënt en dus ook voor een praatje. Fijn! Zo kun je tussen de regels door signaleren of er nog andere zaken spelen dan waarvoor jij komt.

Je werk is dynamisch en uitdagend. Elke dag is anders. Het wijkteam werkt vanuit het kantoor in Vreeland en is groot: het bestaat uit 16-17 mensen en de sfeer is open en gemoedelijk. Door de kleine kernen zijn er niet veel huisartsen en dat betekent dat het contact met hen gemakkelijk is: je loopt gewoon even binnen. Ook de fysiotherapeut en de apotheek ken je persoonlijk en zij kennen jou. Goed als je vragen hebt, of even wilt overleggen bij een medicatie! Voor de cliënt is dat natuurlijk ook handig, want hoe mooi is het als de douchebeurt die jij met hem doet, kunt combineren met de oefeningen die hij van de fysiotherapeut heeft gekregen?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Miriam Dwarswaard op nummer 06-57770874.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam Loenen