Verzorgende IG - Wijkteam Lombok

Verzorgende IG (TZ)

Wijkteam Lombok is groeiend en op zoek naar jou!

Ons team is samengesteld uit collega’s van niveau 2+ tot en met niveau 5. Wij verlenen binnen ons zelfsturend team wijkverpleging op maat aan hulpbehoevenden in de kleurrijke wijk Lombok. De wijk grenst aan de binnenstad en is het multiculturele hart van Utrecht. Je fietst door de bruisende Kanaalstraat vol winkels met exotische specialiteiten en hippe koffietentjes naar de cliënten om de zorg te gaan verlenen.

Wat wij belangrijk vinden is dat iedereen met plezier aan het werk gaat en dat we als team aandacht hebben voor elkaar.

Een kleine greep uit ons cliëntenbestand: ouderenzorg in de breedste zin van het woord, waarbij begeleiding en ondersteuning in gezondheidsonderhoud en langer zelfstandig thuis wonen vanuit de eigen regie centraal staat. Het opsporen van de kwetsbare autochtone en allochtone oudere en hem/haar weer in zijn kracht zetten, wondzorg bij mensen met diabetes en vaatlijden, palliatieve zorg afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt, verpleegkundige/verzorgende ondersteuning bieden bij mensen die begeleid wonen (cliënten met psychiatrische achtergrond, verslavingsachtergrond),(aanleren) stomazorg, incontinentieproblemen helpen oplossen, gezond gedrag stimuleren, etc.

Voor dit wijkteam zijn wij op zoek naar:
Verzorgende IG
24 – 28 uur


Als Verzorgende IG bij Careyn schrikken injecties, katheters, sondes, wonden, klysma’s en medicijnen jou niet af. Integendeel! Voor jou is het juist een uitdaging om je klant zo goed mogelijk te verzorgen en verplegen. Na het moment van indiceren ben jij verantwoordelijk voor de zorgvraag en coördinatie van zorg van jouw cliënten op VIG niveau. Dit doe je samen met je collega’s. Je speelt snel in op verandering in de zorgbehoefte of het gedrag. Je betrekt het sociale netwerk en de omgeving van de klant zodat de zorg zo goed en efficiënt mogelijk wordt georganiseerd.

We zijn een zelfsturend team, iedereen heeft een eigen aandachtsveld en houdt de laatste ontwikkelingen bij door scholing en/of werkgroepen.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Bart van 't Hof, tel. 06 82119819 of Marjan Companjen, tel. 06 23661113.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Wijkteam Lombok