Verzorgende IG - wijkteam Oost - Utrecht Stad

Verzorgende IG (TZ)

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor onze wijkteam Oost zoeken wij een:
Verzorgende IG k

Als Verzorgende IG help je cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terug pakken, zoals bij het verzorgen van de stoma. Want wat kan iemand het eng vinden in het begin - dat snap je helemaal! En wat is het fijn als na een paar weken de situatie stabiel is, het gevaar op complicaties verdwenen en je cliënt trots laat zien dat hij het helemaal zonder hulp kan. Voor jouzelf is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen en naast je werk ook een eigen leven hebt.

Dit neem jij mee:
- Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG.
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.
- Je gaat zorgvuldig om met complexe zorgsituaties en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.
- Daarnaast ben je klantgericht en ben je goed in het motiveren van je collega's.
- Tot slot kun je goed samenwerken en ben je flexibel inzetbaar.

Wat wij bieden:
Careyn is een van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je ontvangt een vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Dit kan op twee manieren: Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Tijmen Huitink, manager zorg, via T.Huitink@careyn.nl of 06-52508226.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam Oost - Utrecht Stad