Verzorgende IG - wijkteam Utrecht Oost - Utrecht Stad

Verzorgende IG (TZ)

Kom je werken in het (t)huis van Careyn Utrecht Stad? Wij zoeken jou!
Je ergens thuis voelen is het belangrijkste en is daarom het dak van ons huis. Daarbij zijn onze collega’s onmisbaar en staan op nummer één. Je moet je helemaal thuis voelen bij Careyn in Utrecht Stad, je gesteund voelen en je kunnen blijven ontwikkelen. We streven ernaar om de beste werkgever te zijn van Utrecht en hoe leuk is het als jij daar deel van kan uitmaken?! We werken vanuit welbevinden: werken vanuit de behoeftes van collega’s, cliënten en bewoners. Positieve gezondheid en persoonsgerichte zorg vormen hierbij de leidraad. We proberen het in de wijk zo goed te organiseren dat de zorg op de juiste plek, op het juiste moment en door de juiste persoon geleverd wordt.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg aan cliënten in hun vertrouwde thuisomgeving. Je werkt waar mogelijk toe naar zelfredzaamheid. Jij bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terug pakken, zoals bij het verzorgen van de stoma.

Daarnaast bestaan je taken o.a. uit:

1. Het verlenen van persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen volgens het zorgplan;
2. Observeren en rapporteren van de gezondheidstoestand van de cliënt;
3. Onderhouden van contacten met familie en andere zorgverleners;
4. Bevorderen van zelfredzaamheid van de cliënt;
5. Flexibiliteit in werktijden en participatie in het rooster voor avond- en weekenddiensten.

Als Verzorgende IG of verpleegkundige in de wijk vervul je naast het werken in de wijk ook de rol van zorgcoördinator. Dit houdt in dat je van een aantal cliënten zorgcoördinator bent en hierbij contacten onderhoudt met familie en/of mantelzorgers van de cliënt. Je hebt een oog voor zelfredzaamheid en bewaakt hierin het proces bij de cliënt. Je hebt hierin een coördinerende rol en samen met je collega’s werk je hier hard aan. Als zorgcoördinator heb je dus een extra verdiepende taak: het verbreedt en het verdiept je functie. Hoe leuk is dat?! Je doet mee in de veranderende zorgvraag en dit alles doe je in samenwerking met je team en in samenspraak met de Wijkverpleegkundige. Kortom, we bieden je een extra uitdaging naast het verlenen van zorg bij de cliënt.

Dit neem je mee:
• Een afgeronde diploma Verzorgende IG;
• Ervaring en affiniteit met het werken in de wijk;
• Bekwaam en bevoegdheid voor verpleegtechnische/voorbehouden handelingen;
• Goede communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.

Wij bieden:
• Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
• De mogelijkheid om een verschil te maken in het leven van onze cliënten.
• Een prettige werksfeer en een hecht team van zorgprofessionals.
• Een salaris volgens cao VVT in FWG 35 met 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
• Je krijgt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.
• Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket met bijvoorbeeld het fietsplan.

Ben jij een betrokken en deskundige Verzorgende IG in de wijk die graag een waardevolle bijdrage wil leveren aan de zorg van onze cliënten? Solliciteer direct!

Utrecht Stad

Deze wijken in Utrecht hebben een absolute aantrekkingskracht en charme en zijn dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Als je wilt werken met twee bijzondere uitersten, dan zit je goed bij een van de drie wijkteams (van 10-12 collega’s) in Utrecht Oost en Noord-Oost. In Oost (alles tussen Galgenwaard en Oudwijk) heb je te maken met de geboren en getogen Utrechters; het is lekker volks en je cliënten zijn tussen de 60-80 jaar. Je helpt bij chronische ziekte, hart- en vaatziekten, COPD, reuma. Je zult veel dingen uitleggen en checken of de adviezen van de arts nageleefd worden.

In Noord-Oost (alles tussen het Wilhelminapark en Tuindorp) ligt de leeftijd veel hoger, tussen de 75-100 jaar. Mensen hebben hier een andere leefstijl, zijn hoger opgeleid en verzamelen zelf ook allerlei informatie. Om het je gemakkelijk te maken, zijn ze je bij een indicatiestelling vaak 2 stapjes voor. Je moet goed beslagen ten ijs komen en kunt soms discussies verwachten. En nieuwsgierigheid bij wat je aan het doen bent als je een wond verzorgt. Gesprekjes gaan hier nooit over het weer. Als de huisarts aanraadt om iets te doen of te laten, doen ze dat vrijwel direct.

Al deze wijken hebben een absolute aantrekkingskracht en charme en zijn dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je hebt zowel veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid en daarmee invloed op de kwaliteit van de zorg. Behalve aan het begin van de dag, want dan start je samen met je wijkteam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Tijmen Huitink, Manager Zorg, via 06 52508226 of mail hem via t.huitink@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam Utrecht Oost - Utrecht Stad