Verzorgende IG - wijkteams Breukelen Loenen

Verzorgende IG (TZ)

Welkom Verzorgende IG
Met enthousiasme solliciteert Careyn bij jou! Worden wij jouw nieuwe werkgever?


Graag bieden wij ons aan als jouw nieuwe werkgever. Wij zijn een zorgorganisatie waar heel veel mogelijk is. Bij ons kun je werk kiezen dat in je leven past. Omdat wij erin geloven dat als je je bij ons ‘thuis’ voelt, je je werk optimaal kunt uitvoeren.

Wat bindt ons? De passie voor de ouderenzorg! Met al je collega’s mag je je dagelijks inzetten voor onze cliënten om hen te stimuleren zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven en daarbij een vertrouwde omgeving voor hen te creëren. Onze zorgprofessionals leveren elke dag een hoge kwaliteit zorg aan onze cliënten. In onze ‘warme’ en deskundige zorgteams is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en zet iedereen zijn kwaliteiten in voor onze bewoners, hoe gaaf is dat?

Dus, zie jij je werken in een zorgorganisatie waar geen enkele dag of situatie hetzelfde is, waar je jezelf kunt ontwikkelen en je kwaliteiten mag inzetten voor onze cliënten? Kom dan bij ons werken! Of loop eerst eens een dagje mee om te kijken hoe het eraan toe gaat.

Wij bieden aan gediplomeerde Verzorgende IG professionals werkuren in overleg (tussen de 4-32 uur per week) en een passend salaris: CAO VVT schaal 35 maximaal € 3.177,10.

Mogen wij contact met jou opnemen? Laat het ons weten! Stuur even een berichtje of bel met ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie weet worden wij jouw nieuwe werkgever en jij onze nieuwe collega! Wij kijken uit naar jouw reactie!

Utrecht West

“Blij als we mensen momenten van geluk kunnen bezorgen in hun eigen omgeving” Vanuit Breukelen, het heerlijke dorpje aan de Vecht met buitenplaatsen en landhuizen van kooplieden uit de gouden eeuw, werken 3 wijkteams: Centrum, Binnen en Buiten.

In Centrum en Binnen heb je veelal te maken met mensen die zorg vanzelfsprekend vinden. In het poldergebied van Buiten echter, kom je regelmatig bewoners tegen met korsetten en onderjurken die het nog niet zo gemakkelijk vinden om zorg te aanvaarden. Je houdt van die diversiteit. Of je nu in een prachtig landhuis werkt, een boerderij of in een volkswijkje, je zult altijd doorvragen en zoeken naar de vraag achter de eerste zorgvraag: iemand die hulp nodig heeft bij steunkousen, kan tenslotte heel eenzaam blijken te zijn. Dan is er iets anders nodig dan hulpmiddelen en ergotherapie!

De teams in Breukelen zijn erop gericht om de echte hulpvraag op tafel te krijgen. Het streven is steeds dat mensen ‘momenten van geluk’ voelen in hun eigen omgeving. De teams zijn hecht en er is regelmatig overleg met de huisartsen in de regio.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wanneer je eerst meer inhoudelijke informatie wilt kun je contact opnemen met Miriam Dwarswaard-Enkelaar, Manager Zorg Extramuraal, via 06-5777087 of met onze recruiter Wanda Vermeulen via 06-83483373.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteams Breukelen Loenen