Verzorgende IG - wijkteams Breukelen Loenen Maarssen

Verzorgende IG (TZ)

Je helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie. Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Wat breng jij mee


 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG

 • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze cliënten

 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Het aantal uren voor deze functie is bespreekbaar! Kom jij ons Careyn Wijkteam De Stichtse Vecht versterken ( Breukelen- Maarssen(broek) - Loenen)? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit bieden wij


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden

 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief

 • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur tot maximaal 28 uur per week

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 maximaal € 3.025,81 (bij een werkweek van 36 uur)

 • Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%

 • We bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (als we het met elkaar kunnen vinden).


Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  “Blij als we mensen momenten van geluk kunnen bezorgen in hun eigen omgeving” Vanuit Breukelen, het heerlijke dorpje aan de Vecht met buitenplaatsen en landhuizen van kooplieden uit de gouden eeuw, werken 3 wijkteams: Centrum, Binnen en Buiten.

  In Centrum en Binnen heb je veelal te maken met mensen die zorg vanzelfsprekend vinden. In het poldergebied van Buiten echter, kom je regelmatig bewoners tegen met korsetten en onderjurken die het nog niet zo gemakkelijk vinden om zorg te aanvaarden. Je houdt van die diversiteit. Of je nu in een prachtig landhuis werkt, een boerderij of in een volkswijkje, je zult altijd doorvragen en zoeken naar de vraag achter de eerste zorgvraag: iemand die hulp nodig heeft bij steunkousen, kan tenslotte heel eenzaam blijken te zijn. Dan is er iets anders nodig dan hulpmiddelen en ergotherapie!

  De teams in Breukelen zijn erop gericht om de echte hulpvraag op tafel te krijgen. Het streven is steeds dat mensen ‘momenten van geluk’ voelen in hun eigen omgeving. De teams zijn hecht en er is regelmatig overleg met de huisartsen in de regio.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

  Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

  Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Miriam Dwarswaard-Enkelaar via 06-57 770 874 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via WhatsApp 06-83483373.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteams Breukelen Loenen Maarssen